Connect with us

Hír

Négy meccs Arthur Jonesnak

Az Indianapolis Colts védőfalemberét, Arthur Jonest négy meccsre elmeszelte a liga tiltott teljesítményfokozók használata miatt. Jones eddig durva ráfizetés a Coltsnak, ráadásul Henry Anderson is épp ACL-szakadásból épülget és kérdéses a játéka az első héten. Így pedig elég vékony a Colts védőfala.

 

8b7da5e6-ca61-e211-9487-002655e6c126_original

 

Jonest a 2010-es draft ötödik körében szerezte meg a Ravens, 2014-ben írt alá a Coltshoz. A 3-4-es defensive end ekkor 5 éves, 33 millió dolláros szerződést írt alá, de azóta csak 9 meccsen lépett pályára két év alatt sérülések miatt. Ez idő alatt 16 millió dollárt keresett, sok haszon tehát nem volt belőle. Emiatt idén belement egy két millió dolláros fizetéscsökkentésbe, de eltiltásával megint betett a csapatnak. Kivágni ugyanakkor most még nem fogják, a poszt vékony és az idei szezonra még pénzt se nagyon szabadítana fel, de jövőre már aligha lesz a Colts játékosa.

 

 

Arthur Jones egyébként a testvére a New England Patriots volt  és az Arizona Cardinals jelenlegi passzsiettetőjének, Chandler Jonesnak. Valamint a testvére a UFC-s Jon Jones-nak is, akit nemrég drogozás miatt eltiltottak. Úgy néz ki, Arthur valamilyen módon (sérülékenység, tiltott szerek) példát vett a testvéreiről.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!