Connect with us

Hír

A Billseseknek hiányzik Tom Brady

A Bills mestere, Rex Ryan azért ment Buffalóba edzősködni az Atlanta Falcons helyett, hogy lenyomhassa Bill Belichicket és Tom Bradyt. Úgy tűnik, ez a mentalitás átszállt a játékosokra is, ugyanis a csapat defensive tackle-je, Marcell Dareus szerint Jimmy Garoppolót lenyomni nem olyan nagy cucc és alig várja, hogy Tom Brady visszatérjen.

 

 

Alig várom, hogy a Pats ellen játszunk és utálom a gondolatot is, hogy Brady nem lesz a pályán. Ha nyerünk, nyerünk, szép meg minden, de nem érzem úgy, hogy igazából győztünk, amíg nem Bradyt verjük meg. Imádok ellene játszani. Tudja, hogy elakarom kapni és ez teszi olyan izgalmassá a kettőnk párharcát.

 

2uge490

 

Csak halkan jegyezzük meg, hogy a Patriots az utóbbi 31 meccséből 28-at megnyert a Bills ellen, Tom Brady pedig kilenc meccséből nyolcszor nyomta le Dareust, ha így vesszük. Az az egy Dareus győzelem is egy már tét nélküli meccsen született. Tehát érthető, hogy a védő szeretné lenyomni Tom Bradyt, de inkább arra kellene fókuszálni, hogy Garoppolo meglegyen.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!