Connect with us

Hír

A Sanders-ügy

Nincs könnyű helyzetben a Broncos, a Super Bowl győztes csapat tagjai szeretnének pénzt keresni. Malik Jackson és Danny Trevathan el is igazolt már, és bár Brandon Marshallt és Von Millert nagy nehezen sikerült újraigazolni, még mindig van egy bizonytalan jövőjű nagy név: Emmanuel Sanders.

 

sanders_0119-e1453239658697

 

Az én meglátásom szerint Sanders egy fokkal nem rosszabb, mint Demaryius Thomas. Sőt, amikor nem állt mögöttük egy jó formában lévő Peyton Manning, akkor bizony Sanders volt a húzóember. Az utóbbi két évben 177 elkapást, 2539 yardot és 15 TD-t termelt, miközben szerény 5 millió dollárt keres. Érthető módon szeretne ennél többet és itt kezdődik a probléma.

 

Az utóbbi időben a nem szupersztár, de jobb elkapók, mint Doug Baldwin, Allen Hurns vagy Keenan Allen 10 millió dollárokat kaptak és a piacon körülbelül ez lenne Sanders ára is. Azonban a Denver Broncos aligha engedheti ezt meg magának. Ha Sanders 10 milliót kapna, akkor Thomassal együtt ketten 25 millát kóstálnának, ami igazából egy NFL-csapatnak sem férne bele. Ez jóval több, mint például a Jordy Nelson – Randall Cobb (kb. 20 millió) vagy Brandon Marshall – Eric Decker (kb. 17 millió) duó keresete. Ennyi pénzt adni elkapóknak úgy, hogy Mark Sanchez tűnik a legjobb irányítónak a rosteren, elég nagy túlzás nem csak most, de alapvetően jövőre is. Sanders minden bizonnyal, hacsak nem enged hatalmasat az igényeiből, nem marad Denverben.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!