Connect with us

Hír

Bemutatkoznak az új szerkesztők

Úgy indultunk neki a bővülésnek, hogy egy, legfeljebb két taggal növeljük létszámunkat és főleg a fantasy foci irányába akartunk elmozdulni. A jelentkezések végére pedig eljutottunk oda, hogy 4-5 kiváló jelöltünk volt, akik közül bárkit szívesen láttunk volna csapatunkban, őket pedig három új szerkesztőre szűkítettük. Van itt törzskommentelő, törzsolvasó és profi újságíró is, szóval nagyon vegyes, változatos brigádot sikerült összehozni, akik nem csak a fantasy világában mozognak otthonosan, hanem a valódi foci berkein belül is. Ez azt jelenti tehát, hogy remélhetőleg még több cikkel fogunk tudni jelentkezni a szezonban és a holtszezonban is. No de elég is a szócséplésből, ismerjétek meg három új szerkesztőnket!

 

KGYM

 

Valamikor 2011-12 környékén lettem megveszekedett Vikings és Raiders drukker, majd lassan belecsúsztam egy egzisztenciálisan is pusztító hatású fantasy-szeretetbe. A való életben nem különösebben űzöm a sportot a horrorsérülésem után (eltört az ujjam), viszont a lehető legtöbbet szeretném segíteni az itthoni fejlődését a sportnak. Ezért lettem idéntől játékvezető a MAFSZ színeiben, és ezért is szerettem volna a FK!-nek írni. Nem mellesleg Blair Walsh-fanboy vagyok, utolsó vérig küzdök meg bárkivel érte.

 

Chester

 

Szeretném megköszönni anyukámnak, aki türelmesen végighallgatta az összes mondanivalómat az NFL-ről és a fantasy fociról, mikor egy szót nem értett az egészből, nélküle nem tartanék itt. Nem tudom hány éve követem a srácok munkáját és kommentelek serényen a posztok alá, de ez a”hirdetés” túl jó volt ahhoz, hogy ne próbáljam meg, és sikerült elkapnom ezt a lehetőséget, ellentétben Dez Bryanttel. Szerencsére én lehettem az egyik kiválasztottja a FK! GM-jeinek, amiért nagyon hálás vagyok. Combine eredményeim között pár fantasy és draft vendégposzt, egy Paxton Lynch elmélkedés és egy Arian Foster portré szerepelt, drog és alkoholmentes vagyok, ráadásul még nőket vagy gyerekeket sem verek. Alapvetően Packers drukker lennék (Louie élete, csak a szokásos), de az egész ligát szeretem és kedvelem kivéve a Seahawkst, de hát őket minden jó ízlésű ember utálja. Amit ígérhetek, az sok-sok fantasy iromány publikálása, de persze nem maradnak el más NFL-hez kapcsolódó posztok sem.

 

WarWolf

 

Az én football őrületem valamikor a 2003-as szezonban kezdődött, amikor is egy dekódolt amerikai adást néztem a szüleim nappalijában, zsenge 14 évesen. Éppen az “ami az USA-ból jön az csak menő lehet” valamint a lázadás szellemével vegyített “úristen csak soccer ne”, rendkívül fényes és általában véve kiegyensúlyozott teenager korszakomat éltem ezen a ponton, amikor is egy New York Giants – Dallas Cowboys alapszakasz meccs ment valamikor hajnalban a már említett dekódolt csatornán. Megütötte a fülem a “Dallas Cowboys, America’s team!” kijelentés, minek hallatára a legelső gondolatom az volt, hogy ezt egyrészt bizony nézni kell, másrészt akkor nyilván a Giantsnek kell szurkolni (egy fájdalmas field-goallal kaptunk ki a hosszabbításban). A lelkesedés azóta is tart, a teenager kor hála az égnek kevésbé. Mivel egyébként is rengeteget szövegelek a hozzáértő és a kevésbé hozzáértő barátaimnak is a fociról, ezért amikor megláttam a szerkesztői felhívást, azonnal tudtam, hogy igen, ez kell nekem! Az én cikkeim elsősorban meccselemzéseből, playbook-cikkekből és portrékból állnak majd, remélhetőleg a stáb és a Ti legnagyobb megelégedésetekre.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!