Connect with us

Hír

Antonio Brown is új szerződést akar

Beindult a hullám a szerződések kapcsán. A legnagyobb felfordulás DeAndre Hopkins holdoutja keltette, ám az nem tartott sokáig, egy békésebb tárgyalás pedig a Patriots és Gronkowski között zajlott. Most Antonio Brown szerződése a fő téma.

 

A Preseason game between the Pittsburgh Steelers and the Buffalo Bills on Saturday August 29th 2015. The Bills defeated the Steelers 43-19.

 

Ám a Steelers fanoknak sem kell megijedni, a játékos nem tervez holdoutot mint Hopkins, így részt vesz az edzőtáborban. Jelenlegi kontraktusa még két szezonra érvényes, így az ő esetében még érthető is lenne egy hosszabbítás, bár nem lesz olcsó. Brown az utóbbi két évben vitán felül a legjobb elkapó lett a ligában, iszonyatos mennyiségű yardokat szállítva a Steelersnek.

 

“Muszáj törődnöd a saját játékosoddal. Ha egy srác alulteljesít, akkor előbb-utóbb meg kell szabadulj tőle. Ha egy másik srác túlteljesít, akkor minél hamarabb magadhoz kell láncolni, és megjutalmazni.” – így szól az Antoni Brown népi bölcsesség, amit az ESPN-nek nyilatkozott.

 

Kétségtelenül igaza van, ha valaki, ő megérdemelne egy fizetésemelést, viszont a Steelersnek meg nem lenne oka ezt megadni, hiszen 2017-ig szerződése van. Pittsburghben meg nem szokás két évvel a szerződés lejárata előtt új szerződést osztogatni egy nem irányító játékosnak, még ha Antonio Brownak hívnak sem. Brown jelenlegi, 42 millió dolláros  szerződésével egyébként a 18. legjobban kereső elkapó az átlagfizetéseket tekintve.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!