Connect with us

Hír

A Dicsőségek Csarnoka előtt egy kis játékosmegfigyelés

Brian Dawkins, az Eagles és a Broncos legendás, jövőbeli Hall of Famer safetyje szeretné kipróbálni magát játékosmegfigyelőként és az Eagles, illetve a Nunn-Wooten Scouting Fellowship program erre lehetőséget is ad neki. Ez utóbbi a korábbi játékosokat segíti elhelyezkedni a játékosmegfigyelők világában. Dawkins minden részébe belelát majd a megfigyelési és az úgynevezett football operations részleg munkájában és rengeteget tervez tanulni ez idő alatt.

 

20151124-Brian-Dawkins

 

“Néha arról szól az egész, hogy van-e szemed hozzá. Én meg lettem áldva egy olyan szemmel, ami képes tehetségeket felfedezni és ha tudok ebben segíteni, akkor ezt szeretném tenni. Mindeközben pedig mindent szeretnék tudni arról, hogy hogyan kell vezetni egy futball csapatot. “

 

“Néha ki kell lépned a komfortzónádból, hogy megtudd, mit érhetsz el. Nagyon várom, hogy kiderüljön, hogy lehet-e ebből valami még nagyobb dolog.” – mondta Dawkins.

 

Ezek szerint B-Dawk a jövőben nagyobb szerepet szeretne, de vajon mi lehet az? General manager? Védőkoordinátor? Főedző? Ez még a jövő zenéje, de elindult az úton a korábbi kiváló játékos.

 

giphy

 

Aki nem ismerné Dawkinst, 1996-ban került a ligába, a második körben választotta ki magának a Philadelphia és ez parádés döntésnek bizonyult. A safety kilencszer lett Pro Bowler, négyszer első csapatos és kétszer második csapatos All Pro tag lett, illetve beválasztották a 2000-es évtized csapatába is. Utolsó két évét a Broncosban töltötte, 20-as mezszámát az Eaglesnél pedig vissza is vonultatták, jövőre pedig esélye lesz bekerülni a Dicsőségek Csarnokába is.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!