Connect with us

Hír

Borzasztó hírek a Patriots számára: három kezdő sérült meg

Dion Lewisnak, a Patriots tavaly berobbant futójának újabb műtétre van szüksége a térdén, így még több időt (8-10 hét) kell kihagynia a tavalyi szalagszakadás után.

 

492639878-running-back-dion-lewis-of-the-new-england-gettyimages

 

Sebastian Vollmer jó eséllyel IR-en találja magát és nem játszik a szezonban. A remek offensive tackle-nek meg kellett műteni a vállát és a csípőjével is gondok vannak, a gyógyulási idő hossza miatt pedig valószínűleg nem látjuk idén. A 32 éves támadófalember 13 meccsen volt bevethető tavaly. A helyén Marcus Cannon játszhat.

 

A RG Shaq Mason pedig eltörte a kezét, a visszatérése pedig rejtély. Valószínűleg short-term IR-re kerül (pontosabban, csak sima IR-re, mert az új szabályok szerint a hatodik hét után, mivel a szezon előtt sérült meg, akár aktiválni is lehet), ami minimum hat forduló kihagyást jelent neki. Őt az újonc Joe Thuney pótolhatja.

 

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Attila
Attila
2016-08-22 09:35

Nem hiszem el… tavaly se volt valami fenyes a fal, akkor iden mi lesz? Remelem az oreg kitalal valamit :(

wolandrule
wolandrule
2016-08-22 10:50

Cannon-t még egy évig nézhetjük, de legalább a RG egy újonc lesz, csupa jó hír… Brady elkezdhet gyúrni a másfél másodpercre, Garoppolo meg jobb ha időben felkeresi a kezelőorvosát, gyógyszerészét.

LasDen
LasDen
2016-08-22 11:19

Dion ha egyszer visszatér semmi köszönet nem lesz benne. Tippre teljesen haszontalan lesz a sérülése után…

David
2016-08-22 19:09

Lewis pótlását ismét Bolden és White próbálja meg? Esetleg Brown, Develin vagy Gaffney, Iosefa? Montee Ballt hamar kirakták a gyakorló csapatból (ezt egyébként tudja valaki hogy miért?). Esetleg új igazolás? +1: idén azt hiszem nem sokaknak lesz Patriotsos futója a fantasy csapatában.
Nem létezik hogy egy, már az első meccs előtt megtépázott támadófal mögött egész évben a passzjátékra építsenek. Tuti van rá valami terv Belichick fejében.

renningan
renningan
Reply to  David
2016-08-23 16:34

Ballt lassan lecsukják, mert hülye és erőszakos.

Új igazolás nem hiszem, valaki majd csak elevickél. Bolden és White pedig lehet kvázi első számú futópáros, jobb híján.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x