Connect with us

Hír

Ezért legyen ügynököd 2

Korábban már írtunk Russell Okung szerződéséről, aki garantált és aláírás pénz nélkül igazolt Denverbe. Ezt sokan minden idők egyik legrosszabb szerződésének tartják, amit játékos köthetett, és sokan annak tudják be, hogy Okung mindezt ügynök nélkül tárgyalta le és írta alá. Most pedig Ryan Clady, a többek között Okung miatt lapátra kerülő left tackle mondta el a véleményét a dologról:

 

Nyilvánvaló, hogy a Seahawks nem akarta Okungot, ahogy az is, hogy a Broncos igen. Szerintem épp ezért nem kellett volna ügynök nélkül leülnie tárgyalni. Nem a legjobb szerződés, amit tackle kaphatott.

 

nfl-rumors-denver-broncos-enter-the-race-for-top-ol-free-agent-russell-okung-veteran-tackle-ryan-clady-may-be-heading-out-of-denver

 

Clady nyilatkozata azért érdekes, mert Okung szerződtetése előtt a Broncos neki is felajánlott egy szerződésmódosítást, ami a sérüléseire hivatkozva nem sok garantált összeget tartalmazott. Mivel nem fogadta el, így a Broncos elcserélte a Jets-cel. Egyébként tegyük hozzá, hogy amennyiben Okung jól játszik és a Broncos megtartja, akkor 19,5 millió dollár teljesen garantált pénzösszeg üti a markát 2017 és 2018-ra, ami ezért nem kevés. Persze összességében még így is a csapat járt sokkal jobban.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!