About the author

13 Comments

 1. 1

  katonadani

  Ugyan eddig nem akartam elhinni a Siemian dolgot, szrrintem nem lefutott Sanchez kezdő helye, sőt.

 2. 2

  renningan

  Nekem tetszett, de attól még lehet a csókábol egy Tyrod Tayor :D

 3. 3

  ppix

  “Lement az első preseason hét, mi pedig sokkal okosabbak lettünk. Össze is szedtük, mit tanultunk:”

  például azt, hogy vasárnap is volt meccs amiről se előtte se utána nem is “hallottunk” itt (ha tévedek sry)!

 4. 4

  katonadani

  Valóban nem volt külön cikk róla. Elfelejtettük, hogy vasárnap csak 1 meccs lesz (csak aznap esett le), ha eszünkbe jut, beleírtuk volna a szombati beharangba. Egy preseason meccshez meg nem akartunk külön írni.

  Egyébként Mike Davist érdemes kiemelni a 49ersből, Gabbert gyenge volt, a 49ersnek nem sok jó néz ki idén. Driskelnek voltak elég jó futásai, de a passzai szarok voltak. Túloldalon Osweiler nem sziporkázott, elég sok pontatlan labdája volt. Lamar Miller ellenben tetszetős volt.

  De azért Facebookra kitettünk arról a meccsről is két playt, szóval nem hagytuk figyelmen kívül ezt a meccset se :)

 5. 5

  renningan

  Az én hibám, ha nem voltam egyértelmű, a címben az #1-sel azt akartam jelezni, hogy jön még folytatás :(

  Ma jön az összefoglaló második fele (tegnap nem volt időm befejezni, kihagyni meg nem akartam senkit, ezé ketté szedtem), ott nyilván benne lesz a 49ers meccs is :)

 6. 6

  ppix

  Nem rád gondoltam :)

 7. 7

  renningan

  :))

 8. 8

  rowi

  megbüntetjük, kukoricára térdepeltetjük, és egész szezonban 49ers meccset kell néznie mindannyiunknak knézy jenő értő közvetítésében

 9. 9

  ppix

  Ezért szép ez a sport, mindenki mást lát benne! Nem fog a 49ers po-ba jutni, de sokkal jobb lesz mint tavaly ez már most látszik. Tavaly is láttuk lehet QB nélkül is PO-ba jutni és SB-t nyerni. A futás lesz a meghatározó és ha Hyde nem csinál ilyen hibákat mint itt az elején (igaz a fal jobb oldala annál a játéknál “összekeveredett”), akkor sok red zone lehetőség lesz. Ezzel el is érkeztünk a 49ers legnagyobb hiányosságához, kevés red zone TD, kérdés Kelly miként tudja ezt megoldani.A védelem egész tűrhető csak Willist kéne már valahogy pótolni (sokakkal ellentétben én Borlandban sem láttam az ő pótlását, nehéz is, de kell valaki, mert nagyon lassú így az lb sor). Az OL sokkal jobb lesz mint tavaly,biztosan nem lesz annyi sack. A futás Hyde hiányában is jó lehetett volna ha nem egy impotens edzői gárda van, és itt a másik nagy kérdés. Mit tud majd Kelly és csapata? Szumma-szummárum 6-10 vagy nagy mázlival 7-9 és egy sokkal jobb játék amit várok.

 10. 10

  makosteszta

  :D:D:D

 11. 11

  katonadani

  azért ma ne menj messzire, érkezik egy Power Ranking első rész, ahol nem lesz ilyen előkelő helyen a 49ers :D

  Egyébként persze belőlem beszél kissé a Kelly-tapasztalat és hogy mennyire nem tudott változtatni az előre kitalált bármin. Nem csak meccs közben, de év közben sem. Ha nálatok sem tud most váltani, akkor szinte meccset se fogtok nyerni, mert a keret alapból rosszabb, mint az Eaglesnél. És ahogy láttam, jött a szokásos RB swing passz a legelején, amivel nem mentek semmire :D

  QB nélkül úgy lehet POba jutni, ha bivaly D#-ed van és a QB nem adja el a labdát. A 49ersre egyik sem igaz. De persze nem a PO a cél ezt tudom, de én top3 cetlit várok a csapattól.

 12. 12

  ppix

  Nem kell 49ers meccseket nézni egész évben (mondjuk aki ír róluk nem árt ha még is megnézi). De ha elkezdtek egy sorozatot, akkor gondolom illene tartani magatokat hozzá!

 13. 13

  Zotyman

  Beleborzongtam a Knézys résznél… Azt az ellenségeimnek se…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team