Connect with us

Hír

Négy meccses eltiltás Marcell Dareusnak

A defensive tackle Marcell Dareus négy meccses eltiltás elé néz (a tavalyit egymeccsessel kezdte), mert megszegte a liga tiltott szerek használatáról szóló szabályait. Így tehát a Bills védelem kénytelen nélkülözni nemcsak a csapat idei draftjának első két választottját, de egyik legnagyobb sztárját is. Legalább nem kell aggódnia Daruesnak amiatt, hogy egy Tom Brady nélküli Patriotst kell legyőzni. A védő korábban ugyanis azt nyilatkozta, hogy: Jimmy Garoppolót lenyomni nem olyan nagy cucc és…

 

 utálom a gondolatot is, hogy Brady nem lesz a pályán. Ha nyerünk, nyerünk, szép meg minden, de nem érzem úgy, hogy igazából győztünk, amíg nem Bradyt verjük meg. Imádok ellene játszani. Tudja, hogy elakarom kapni és ez teszi olyan izgalmassá a kettőnk párharcát.

 

dm_140721_nfl_Dareus_failed_conditioning_test

 

Dareus a 2011-es draft 1/3-asa volt, aki nagyon jól járt Jim Schwartz-cal, hisz az ő védelmében 10 sacket, 12 negatív yardos szerelést és 14 QB hitet mutatott be 2014-ben. Ennek köszönhetően egy hatalmas szerződéshosszabbítást kapott 6 év, 95 millió dollár értékben, amiből 43 millió teljesen garantált. A csapat nélküle a Ravens, Jets, Cardinals és Patriots négyes ellen lép pályára.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!