Connect with us

Hír

Újra trade-elt az Eagles és a Titans

Az offseasoni DeMarco Murray trade után most újra egymásra talált a két franchise, ezúttal az elkapó Dorial Green-Beckham és a tackle/guard Dennis Kelly volt az üzlet része.

 

trade

 

 

A két játékos közül már csak a posztjukból adódóan is DGB az ismertebb, azonban nem tudnám megmondani, ki az igazi nyertese a trade-nek. Green-Beckham ugyan kiváló fizikai adottságokkal rendelkezik, red zone célpontnak ideális lehet, mert a route-ok megfutásával hadilábon áll. Ugyanakkor mi kell egy új irányítónak, jelen esetben Carson Wentz-nek, ha nem egy potenciális célpont, akire bármit fel lehet dobni? Gondoljunk csak Kelvin Benjaminra, vagy még inkább Devin Funchessre, akit hasonló szándék miatt hoztak Cam Newton számára.

 

 

Dennis Kelly-ről viszont nem sokat tudni azon kívül, hogy nincs nagyon posztja – hogy ez most jó-e, vagy sem, azt ki-ki döntse el maga – valamint jobbára csak akkor került pályára, ha valaki nem volt bevethető. Viszont most úgy áll a helyzet Phillyben, hogy lett volna helye Lane Johnson eltiltása miatt, mégis lemondott róla az Eagles.

 

Az Eagles – szokás szerint – többet kockáztatott a cserével, amiben benne van, hogy idővel ők lesznek ennek az üzletnek a nyertesei. A Titans viszont mélyíteni tudta a támadófalát egy olyan játékossal, aki akár a semmiből főszereplő is lehet idővel, DGB “red flagjeit” pedig ezentúl az Eagles szolgálataira bízzák.

 

 

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
katonadani
2016-08-16 16:56

sztem ebben nekünk 0 rizikó van. Eladtunk egy karrier cserét, akiben 0 potenciál van és szereztünk egy hülye elkapót, akinek vannak problémái, de potenciálja is rengeteg. Ha nem hozzuk ki belőle, kijöttünk kvázi nullára, ha kihozzuk, nyertünk. Veszteni nem tudunk.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  katonadani
2016-08-17 09:02

Nálam ez annyira egyértelműen Eagles győzelem, hogy nem is értem hogy engedhette el a Titans 1 az 1-ben DGB-et Kelly-ért. Talán túl egyértelmű is, és ők tudnak valamit Beckham-ről, amiért minden áron meg akartak szabadulni tőle… majd kiderül.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  AwesomeOne
2016-08-17 09:07

Vagy csak rájöttek az első meccs után, hogy a futás nagyon fekszik nekik, és ezért eladják a WR-eket és hozzák az erősítést a támadófalba, hiszen RB poszton nagyon is megvannak.

katonadani
Reply to  AwesomeOne
2016-08-17 13:17

sok WR van és DGB elveszett köztük. Amúgy nem elég fit, nem tanulja rendesen a playbookot, ilyen problémák vannak vele.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  katonadani
2016-08-17 15:22

Akkor inkább csak rájöttek, hogy jobb ma egy backup a falba, mint +1 problémás WR az amúgy is erős névsorba.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x