Connect with us

Hír

Újra trade-elt az Eagles és a Titans

Az offseasoni DeMarco Murray trade után most újra egymásra talált a két franchise, ezúttal az elkapó Dorial Green-Beckham és a tackle/guard Dennis Kelly volt az üzlet része.

 

trade

 

 

A két játékos közül már csak a posztjukból adódóan is DGB az ismertebb, azonban nem tudnám megmondani, ki az igazi nyertese a trade-nek. Green-Beckham ugyan kiváló fizikai adottságokkal rendelkezik, red zone célpontnak ideális lehet, mert a route-ok megfutásával hadilábon áll. Ugyanakkor mi kell egy új irányítónak, jelen esetben Carson Wentz-nek, ha nem egy potenciális célpont, akire bármit fel lehet dobni? Gondoljunk csak Kelvin Benjaminra, vagy még inkább Devin Funchessre, akit hasonló szándék miatt hoztak Cam Newton számára.

 

 

Dennis Kelly-ről viszont nem sokat tudni azon kívül, hogy nincs nagyon posztja – hogy ez most jó-e, vagy sem, azt ki-ki döntse el maga – valamint jobbára csak akkor került pályára, ha valaki nem volt bevethető. Viszont most úgy áll a helyzet Phillyben, hogy lett volna helye Lane Johnson eltiltása miatt, mégis lemondott róla az Eagles.

 

Az Eagles – szokás szerint – többet kockáztatott a cserével, amiben benne van, hogy idővel ők lesznek ennek az üzletnek a nyertesei. A Titans viszont mélyíteni tudta a támadófalát egy olyan játékossal, aki akár a semmiből főszereplő is lehet idővel, DGB “red flagjeit” pedig ezentúl az Eagles szolgálataira bízzák.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!