Connect with us

Hír

Tyrod Taylor különleges tehetség

Két éve Tyrod Taylor Joe Flacco cseréje volt, tavaly pedig úgy ment neki a szezonnak, hogy ő lesz a harmadik számú irányító Matt Cassel és EJ Manuel mögött. Azonban az edzőtábor során megszerezte a kezdő pozíciót és összehozott egy Pro Bowler teljesítményt, igaz, csak azért került be, mert mindenki más visszamondta. Így vagy úgy, de kellően jól és sokat játszott ahhoz, hogy érvénytelenítse szerződése utolsó évét és jövőre szabadügynökként nagy pénzt kaszáljon.

 

tyrod-taylor-2-110815-getty-ftr_19kmvvt56v6q114mdldciffn3w

 

Taylor tavaly 20 TD-t passzolt és csak 6 interceptiont, 3000+ passzolt és 550+ futott yardja volt, tehát tényleg jól játszott. Rex Ryan nemrég el is mondta róla, hogy nagyon sokat vár tőle, hisz egy nagyon különleges tehetség, aki egyre magasabbra és magasabbra juthat. Való igaz, ilyen jól játszó irányítója talán még soha nem volt, azonban ez a jó játék felvet bizonyos problémákat: fizetni kell majd neki, ráadásul sokat. Taylor ugyanis még csak 26 éves, jó is volt tavaly és ha jó lesz idén, akkor 12-15 milla alatt nem ússza meg a csapat.

 

A Bills szerencséjére a 2017-es sapkájuk elég jól áll, 32 millióval nagyjából a középmezőnyben vannak és a legfontosabb szabadügynökük az a corner Stephon Gilmore lesz. Igaz, ő sem fog 10-12 milliónál kevesebbet kérni, de elméletben minden adott hozzá, hogy Taylor sokáig boldogítsa a Bills szurkolókat.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!