Connect with us

Hír

Ebben az egyben tényleg jó Rex Ryan

A második forduló csütörtök esti mérkőzésén a Buffalo Bills és a New York Jets fog összecsapni. Rex Ryan ennek ellenére meglepően csendes, bár be kell látni, nincs sok oka az izgalomra.

 

rex-ryan

 

A Bills a tavalyi szezonban oda-vissza verte a Jetset, Ryan Fitzpatrick pedig nagyon nem volt a helyzet magaslatán. Mondjuk ő soha nincs, ha Rex Ryan csapatai ellen kell játszania: a Buffalo News adatai szerint 9 kezdőként megvívott mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni Ryan ellen. Összesen egyébként 11 alkalommal játszott Fiztpatrick aktuális csapata Rex Ryanével, ezeken az irányító 16 TD passzt adott 12 INT mellett, mindössze 47 százalékosan passzolt és 166 yardot átlagolt. Nem túl impozáns, különösen annak a fényében, hogy karrierje során 60 százalékos passzpontosságot és 220 yardot hozott meccsenként.

 

Ezzel Ryan Fiztpatrick is tisztában van, sőt, meglepően reálisan nyilatkozott magáról: “Legyünk őszinték. Ha ránéztek a statisztikáimra, nem olyanok, amikkel a Hall of Famerekkel versenyezhetnék.” Tényleg nem, viszont nagyon jól jönne a Jetsnek egy Bills elleni győzelem.

 

 

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x