Connect with us

Podcast

Triple Coverage #33 – NFC beharangozó

Végre kezdődik a szezon, mi pedig be is harangozzuk az egészet nektek az egy évessé váló podcastünkben! Beszélünk minden egyes csapatról és megnézzük, hogy a Vegasban meghúzott over/under line-okhoz képest hány győzelmet várunk tőlük. Az NFC-vel kezdünk, holnap jön az AFC is.

 

triplecoverage

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket , iratkozzatok fel iTunes csatornánkra (ott is várjuk a review-kat), de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot mp3-ban, vagy az egyes csoportok neveire ugyanígy csak az adott divízióét.

 

NFC North

 

NFC East

 

NFC South

 

NFC West

 

 

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
szulfid
szulfid
2016-09-04 21:52

a Packers részéhez:

Egyikőtök emlegette a sok “Ha”-t.
Igen kérdéses dolgok abban igaza van. Kár, hogy nem sokkal utána a kérésre, hogy sorolja a csapatokat akik elverik majd a Green Bayt, nyomott egy “Seahawks, Vikings meg 2-3 random simán összejöhet”-t. Ez nem egy büdös nagy “Ha”?
Félreértés ne essék én is könnyen el tudok képzelni 5-6, akár több vereséget is a Sajtfejűeknél, de amikor valaki ilyen részrehajlóan alkalmaz érvelési technikákat, akkor az ember könnyen gondolhatja azt, hogy az illető inkább csak szeretné látni, hogy igaza lesz, mint, hogy valós indokok alapján feltételezné azt.

katonadani
Reply to  szulfid
2016-09-05 09:22

minden jóslás egy büdös nagy HA :D Az, hogy a csapat körül mennyi kérdéses dolog van az egy másik fajta HA, minthogy épp ki verheti meg őket – ha lehet így fogalmazni.

Jarred
Jarred
2016-09-05 20:42

Ejjj de meghallgattam volna Renningant, amikor a Lionsos résznél beszéltetek.

Én az NFC-ből elég nagy meglepetést várok idén, sőt addig is elmegyek, hogy egy boldot már most ellövök:
A Packers-Seahawks-Panthers trióból csak egy fog bejutni a rájátszásba, ellenben a Falcons-Bears-Rams hármasból ketten is.

Az NFC eastet meg majd pénzfeldobással eldöntöm.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x