Connect with us

Podcast

Triple Coverage #32 – Pozíciós rangsor – AFC West

Ezennel befejezzük a pozíciós rangsor sorozatunkat, amivel elütöttük a hosszú offseasont, legközelebb már beharangozni fogjuk a 2016-os szezont! Így utoljára maradt az egyik legkiegyenlítettebb csoport, ahol csak a Chargers nem rúghat labdába. Játszik-e idén Lynch? Mennyit gyengült a címvédő? Elég jó-e a Raiders a második helyhez, vagy azt még mindig elfoglalja a Chiefs? Hol tudja felvenni a versenyt a többiekkel a Chargers?

 

triplecoverage

 

A poént nem akarjuk előre lelőni, de az utólagos visszanézhetőség kedvéért EZEN a linken megtaláljátok az eredményünket, illetve EZEN a linken egy üres táblázatot is letölthettek és ti is összeállíthatjátok a saját rangsorotokat (az elsőnek 4 pont jár, másodiknak 3 stb.), amiket várunk sok szeretettel a kommentek között.

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket , iratkozzatok fel iTunes csatornánkra (ott is várjuk a review-kat), de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni mp3-ban.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!