Connect with us

Hír

Bosa a legjobb újonc pass rusher akit valaha láttam

Nem kis dolog ilyen bókot kapni a liga egyik legjobb left tackle-jétől, Joe Thomastól. Ráadásul ma élesben is összemérhetik egymás erejét, amikor a Chargers Clevelandben lép pályára.

 

usatsi_9513985_153192880_lowres

 

„Régi motoros vagyok már, számos újonc pass rushert láttam már, de olyan jó játékost még soha, mint amilyen Joey Bosa, egyikük sem volt ennyire kész játékos újonc évére. Olyan ösztönökkel bír, ami párját ritkítja nemhogy az újoncok, de a veteránok között is, a technikája pedig olyan fejlett, amit nem sűrűn látok egy rookie-tól. Mintha egy 8 éve a ligában játszó veteránt néznék ahogy áthatol az előtte álló falemberen és veszi célkeresztbe az irányítót, holott még egy teljes szezonnyi profi tapasztalata sincs.” – hangzottak el Thomas szájából az elismerő szavak az Akron Beacon Journalban.

 

Bosa ugyebár Clevelandhez közel játszott, hiszen az Ohio State-ben töltötte egyetemi éveit, a Brownsnak azonban az Eaglesszel való trade miatt nem sikerült kiválasztania őt. Nem volt egyszerű a bemutatkozása a korábbi szerződéses vitája miatt, de megérte rá várni: 7,5 sack, 13 TFL, 9 QB hit és egy kierőszakolt fumble, nem is rossz egy nem teljes újonc szezonban. Hiába van egy Joe Thomas a Browns falában, ők engedték a legtöbb sacket a szezonban, most pedig a legjobb rookie védő nézhet velük farkasszemet.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!