Connect with us

Hír

Sokan huncutkodtak a héten

A Steelerses David DeCastro nem kapott büntetést azért, mert megtaposta Vontaze Burfict lábát. Igaz, erről nincsenek egyértelmű képi bizonyítékok, viszont a korrektség kedvéért tegyük hozzá, hogy ha nem Burfictről lenne szó, akkor jó eséllyel DeCastro már kapott volna egy csekket. Hisz Burfict hasonlóan nem egyértelmű helyzetek után is szokott kapni.

 

Ravens linebacker Zach Orr 9 115 dollárt fizet  unnecessary roughnessért, az Eagles defensive tackle Bennie Logan pedig ugyanennyit facemaskért.

 

A Giants defensive tackle Damon Harrison 18 231 dollárt fog fizetni egy Matthew Stafford elleni szabálytalan ütésért.

 

A Ramsesek kitettek magukért. Aaron Donald 18 231 dolláros csekket kapott unnecessary roughnessért és 24 309 dollárt sportszerűtlen magatartásért. Dominique Easley 18 231 dollárt fog fizetni Russell Wilson bántalmazásáért.

 

A Seahawks linebacker Cassius Marsh 12 154 dollárt adakozik sportszerűtlen magatartásért.

 

Browns nose tackle Danny Shelton Tyrod Taylort bántalmazta, és mivel ez már nem az első irányító ellenes durvasága, ezért egy szép 36464 dolláros csekket kapott.

 

A redskinses Trent Murphy kissé fejbe verte Cam Newtont hétfő este, Newton pedig felé dobta a labdát, ami egy tauting büntetést ért. Utóbbi zászlót is kapott az esetért, viszont végül egyikük sem kapott pénzbüntetést.

 

A Broncosos TJ Ward egy kései unnecessary roughness szabálytalanság miatt (Edelmant vágta földhöz) fog 9115 dollárt fizetni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!