Connect with us

Podcast

Triple Coverage #39 – Válaszolunk! – II. rész

Hétfőn arra kértünk Titeket, hogy tegyetek fel nekünk kérdéseket, bármi ami érdekel. Szép számmal jöttek is ezek, mi pedig tegnap összeültünk és igyekeztünk mindet megválaszolni. Mivel elég hosszúra nyúlt, ezért kettébontottuk az adást, ma délelőtt  a komolyabb kérdésekkel kapcsolatban beszélgettünk, ma pedig főleg a komolytalanabb, viccesebb kérdéseket taglaltuk.

 

triplecoverage

 

A rész elején még két komolyabb témával foglalkozunk, egyrészt hogy érdemes-e az egyetemi játékosoknak kihagyniuk bowl meccsüket, másrészt hogy a jelenlegi fiatal irányítók (Mariota, Winston, Wentz, Prescott) közül kit gondolunk a legjobbnak és ki lehet a legjobb később. Majd fény derül arra, hogy Baldwin a jobb irányító, vagy Wilson a jobb elkapó, hogy Warwolf vajon bug-e vagy létező személy, vagy hogy ha Brady a jobb szemére nem lát, akkor melyik a vak oldala.

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket , iratkozzatok fel iTunes csatornánkra (ott is várjuk a review-kat), de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot mp3-ban.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!