Connect with us

Hír

Timmons már most lenyűgözte a csapattársakat

Az egyik legkevésbé felkapott igazolás a szabadon igazolható játékosok piacáról Lawrence Timmonsé volt, aki tíz Pittsburghben eltöltött év után költözött Miamiba, a Dolphinshoz. Az új csapattársak pedig hamar igazi példaképet találtak a veterán linebacker személyében. Az egyik legkomolyabb benyomást a csapat csereirányítójára, Matt Moore-ra tette.

 

 

Minden nap nézzük a felvételeket, amin látjuk, hogy egyszerűen megállíthatatlanul szárnyal a labda irányába, a hozzáállása pedig páratlan. Mindig arról beszélünk, hogy fontos a minőségi upgrade, ő pedig egy nagyszerű erősítés számunkra. A srác igazából csak a dolgát teszi, de nem lehet nem imádni. Nem szól egy szót se, csak focizik.

Moore-nak egyébként is friss emlékei lehetnek Timmonsról, hiszen jó pár ütést kapott a linebackertől a 2016-os Wild Card körben.

Ha valamire szüksége van a Dolphinsnak a Patriotsszal szembeni hátrány csökkentéséhez, az egy potens védelem, amit nem feltétlen fog egy-kettőre megváltoztatni Timmons egy személyben, azonban hasznos láncszeme lehet az egységnek akár kezdőként, akár szituációs játékosként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!