Connect with us

Hír

Ha úgy alakul, a rájátszásra visszahívná Aaron Donaldot a Rams

Aaron Donald márciusban bejelentette visszavonulását illusztris 10 éves karrierje után. Azonban a Ramsnél még nem zárják ki, hogy látjuk őt a pályán. Les Snead general manager beszélt erről a Rich Eisen Show-ban.

“Említettem Aaronnak, hogy a Super Bowl menetelésünk során volt egy Eric Weddle nevű srác, aki csak a rájátszásra ugrott be, leigazoltuk a gyakorlócsapatba és mind a négy meccsre felhoztuk az aktív keretbe. Szóval említettem neki, hogy ha esetleg megint bejutunk a rájátszásba, akkor lehet visszatérünk arra, hogy akar-e játszani. De ez csak pletyka. Kétlem, hogy Aaron belemenne.”

2022 januárjában a 36 éves, már nyugdíjas Weddle-t hívták be a playoffra, és a safetynek nagy szerepe is volt abban, hogy végül Super Bowlt nyertek, végigjátszotta a konferenciadöntőt és a nagydöntőt is. Donaldnak egy gyűrűvel az ujján talán kevesebb motivációja van visszatérni, illetve Snead szerint a védőnek megvannak az elvei, és ezért nem biztos abban, hogy komfortosan érezné magát azzal, hogy nem volt ott a 17 meccses alapszakasz alatt a srácokkal, nem harcolta velük végig a szezont.

Click to comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group