Connect with us

Hír

A Brady Roast legjobb pillanatai

Vasárnap éjjel a Netflix élő adásban közvetítette, ahogy barátai, humoristák és hírességek égetik Tom Bradyt – ez az úgynevezett “roast” műfaj. Hosszú estéje volt a GOAT-nak, ugyanis három órán keresztül élcelődtek rajta és hozták fel karrierje és élete legcikibb pillanatait. Most mutatjuk a legjobb poénokat.

Drew Bledsoe például Brady tönkrement házasságán viccelődött:

 

Randy Moss azt akarta tudni, hogy amikor ő ott volt New Englandben, akkor miért nem csaltak:

De nem csak Bradyt, hanem egymást is égették a felek. Julian Edelman például Bill Belichick munkanélküliségén élcelődött:

Belichick Gronknak szólt be, hogy most már ne végezze a munkáját:

A főedző viccelődött azon is, hogy jó itt lenni Brady égetésén, amit nem szabad összetéveszteni az Apple Tv-n futó 10 részes Belichick égetéssel (a Dinasztia című sorozat):

Brady a legjobban talán Jeff Rossra akadt ki, aki Robert Kraft masszázsaival viccelődött, és mondta is neki, hogy ne mondjon többet ilyeneket.

Nikki Glazernek egyszerre sikerült Brady és Gronkot sértegetnie azzal, hogy az irányító 30 millió dollárt bukott kriptovalutával:

Egyébként Belichick és Kraft is elásta a csatabárdot egy koccintással:

Gronk meg hozta a híres spike mozdulatát egy feles után:

A végén Brady is mikrofon elé állt, ahol poénkodott azon, hogy Peyton Manning mindig is az árnyékában élt, hogy Belichick semmire sem vitte nélküle és azzal is, hogy azért a 20 millióért, amit az NFL a Deflategate nyomozásra költött, simán bevallotta volna, hogy ő tette.

4 Comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group