Connect with us

Hír

CJ2K visszatér a Cardinalshoz!

Megnyugodhat Chris Johnson, akinek kérdéses volt további focikarrierje- legalábbis a Preseason végéig. A Cardinals 2015 és 2016 után 2017-re is megkínálta egy szerződéssel a lassan 32 éves futót, ám ez még nem feltétlen jelenti azt, hogy az 53-as keretet is megéli.

 

 

CJ2K a 2015-ös és 2016-os évben is sérülésekkel tarkított szezont tudhatott magáénak, ami nem könnyítette meg az újraigazolását. Két év alatt csak 15-ször tudott pályára lépni, ráadásul a megfiatalított running back sor, élükön David Johnsonnal nem feltétlen mutatja azt, hogy neki sok lapot osztanának, de Bruce Ariansék úgy vannak vele, hogy kell a mélység arra a posztra. Viszont ha a traninig camp és a felkészülés során nem teljesít jól, lehet nem lesz sokáig érvényben az a szerződés.

 

Jelenleg az elkapóból ismét futóvá avanzsált Andre Ellington, az újonc T.J. Logan és az 5. idényére készülő Kerwynn Williams a három fő riválisa a backup szerepért, és sokan utóbbit tartották erre favoritnak, de ez Johnson visszatérésével megváltozhat. A korábbi 40 yard rekorder és 2000 yardos futó nagyon szeretett volna visszatérni Arizonába, szóval a motivációjával nem lesz gond, csak ússza meg egészségesen a nyarat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!