Connect with us

Hír

Williams: a Ravens védelem zseniális lesz!

A Ravens egy 5 éves, 52,5 millió dolláros szerződést adott a DT Brandon Williamsnek, hogy a már tavaly is a jobbak közé tartozó védelem gerince megmaradjon. Továbbá leigazolták Tony Jeffersont és Brandon Carrt a secondarybe, valamint az utóbbi három évben 14 játékost draftoltak a védelembe, így egyértelmű, mi lesz a csapat fő erőssége idén.

 

A védelem, ami Boltimore-ban épül, az egyik legjobb lesz a ligában. Valami különlegeset fogunk véghez vinni idén, a védelmünk fantasztikus. A Ravens 2000-es védelme a standart, minden éven azt próbáljuk meg túlszárnyalni. Soha nem vagyunk elégedettek és mindig jobbak akarunk lenni.

 

 

Nagyon, nagyon, nagyon magasan van a léc, a 2000-es Ravens a védelmének hála nyerte meg a Super Bowlt, az egység pedig rendre a történelem három legjobbja között szerepel a ranglistákon. A futás elpusztítására épülő defense mindössze 970 futott yardot engedett egész szezonban (60,6/meccs), ami NFL rekord 16 szezonos alapszakasz esetén. Mindössze öt futott TD és futásonkénti 2,7 yard jött össze ellenük az ellenfeleknek, amik ligacsúcsok voltak akkor. Ráadásul a védelem csak 165 pontot engedett az alapszakaszban, ami máig NFL rekord, valamint 26 fumble-t gyűjtöttek össze, ami a duplája volt a soron következő második csapatnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!