Connect with us

Hír

BREAKING: Devonta Freeman hosszabbított a Falconsszal!

Mike Silver, a Sports Illustrated újságírója számolt be először a hosszabbításról, ami öt újabb idényre szól. Az új szerződésével ő lett a legjobban fizetett futó a ligában, már ha nem számoljuk bele Le’Veon Bell franchise tagjét.

 

 

Freeman és a Falcons már április óta üldözi egymást a szerződésről, ám mindig csak tologatták a dátumokat, egészen mostanáig. Ma sikerült nyélbe ütniük az üzletet, amivel a 2020-as szezon végéig magukhoz láncolták az utóbbi két évben szenzációsan játszó játékost. Freeman egy 5 éves, $41,25 milliós szerződést kötött, vagyis éves átlagban $8,25 millió üti a markát, ami több, mint a jelenleg legjobb hosszú távú szerződésével rendelkező LeSean McCoy évi $8,01-es átlaga.

 

UPDATE: Közben kiderült, hogy $15 milliót kapott aláírási bónuszként, $21 millió a garantált tartalom, valamint a szerződéseknél kritikus első 3 évben $27 milliót kap. Freeman egyébként alig kap több pénzt, mint LaDarnian Tomlinson 2004-ben(!), pedig akkor csak $80 milliós salary cap volt a csapatoknak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!