Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #3

 

A hét Donald Trumptól volt hangos az NFL világában, illetve a beszólására adott reakcióról. Mi most ezzel ezen poszt keretein belül nem kívánunk foglalkozni, ellenben előbújt belőlünk a hacker, és elfogtuk néhány twitter üzenetét. Mr. POTUS nem látott ugyan minden meccset, de néhányat gamepassről igen, ezek végén pedig sűrűn használta a telefonját.

 

1. (1.) Kansas City Chiefs 3-0

 

 

2. (2.) Atlanta Falcons 3-0

 

 

3. (3.) New England Patriots 2-1

 

 

4. (5.) Detroit Lions 2-1

 

 

Néhány perccel később:

 

 

5. (4.) Pittsburgh Steelers 2-1

 

Na jójó, nincs tragédia, mert a Hollókat épp agyonverték Londonban, de ha már az NFC North leggyengébbjétől is sikerült kikapni, mi lesz a másik három, lényegesen jobb csapat ellen a csoport két legjobbja ellen?

 

6. (6.) Philadelphia Eagles 2-1

 

 

7. (8.) Tennessee Titans 2-1

 

Váratlan forgatókönyv a Hawks ellen: az offense 33 pontig jut, a védelem cserében majdnem hasonló lendülettel nyeli a yardokat és a pontokat. A fordított hét egyik jellemző meccse.

 

8. (-) Los Angeles Rams 2-1

 

 

Wild Card

 

9. (9.) Oakland Raiders 2-1

 

Az offense egy teljes félidőt offolt, és a második is messze volt a közepestől. Az AFC kollektív szenvedése azonban a helyükön tartotta őket.

 

10. (-) Minnesota Vikings 2-1

 

Listán a Vikings! Listán a Vikings!

 

 

11. (12.) Green Bay Packers 2-1

 

Ezek azok a győzelmek, amikre december közepén, végén már senki nem fog emlékezni amikor a playoff scenariokat számolja, csak a strigulát fogja mindenki látni a W oszlopban. Rodgers mindenesetre nem volt boldog menet közben:

 

 

12. (10.) Baltimore Ravens 2-1

 

Számomra az eddigi valaha volt (ez esetben kb. 13 év) legváratlanabb eredmény mióta nézem az NFL-t, amire azóta se találtam magyarázatot. Flacco statisztikai mutatója a harmadik negyed közepén 4/13, 8 yds, 2 INT, mérsékelten elit. Ihletet kapott a csapat a Wall Street Farkasából egy hasonló repülőúthoz?

 

In the Hunt

 

13. (13.) Denver Broncos 2-1

 

A bölény erősebb a musztángnál. Ősi indián bölcsesség.

 

14. (15.) Dallas Cowboys 2-1

 

Zeke él, Zeke két fellebbezés között feltámadt. Ugyanakkor a szezon egyik meglepetése, hogy a hírhedt, híres Cowboys fal idén nem igazán szuperál.

 

15. (-) Washington Redskins 2-1

 

Cousins (25/30, 365 yds, 3 TD) és Chris Thompson (8/38+6/150, TD) élete meccse, ez pedig bőven elég volt a PR-be kerüléshez.

 

16. (-) Jacksonville Jaguars 2-1

 

A liga legjobb pontkülönbsége elég a mezőny első feléhez.

 

1/1 Cleveland Browns 0-3

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!