Connect with us

Hír

Ráér még nyerni a Browns, annak ellenére, hogy 1-20-as sorozatban vannak

A Cleveland Browns csapata ígéretesen építkezik és még évekre előre fel van tankolva draft cetlikkel. A győzelmek egyelőre nem jönnek, de mivel az építkezésük nem a gyorsaságra, hanem a megfontoltságra törekszik van még idejük. Pedig főedzőjük Hue Jackson egy szépségdíjas 1-18-as mérleggel rendelkezik, mióta átvette az állást a csapatnál.

 

 

A Browns mérlege még ennél is rosszabb, ugyanis egy 1-20-as szériát is fel tudnak mutatni az elmúlt 21 mérkőzésen, ami párját ritkítja. Ennek ellenére egyelőre töretlen a bizalom a jelenlegi csapat iránt. A csapat rostere a legfiatalabb a ligában, így felvetődik a kérdés, hogy nem akarnak-e veteránokat hozni, akiktől tanulhat a következő generáció. Jackson egyelőre nem tud erről.

 

Az én dolgom, hogy edzem a csapatot és irányítsam a személyzetet. Biztos vagyok benne, hogy a megfigyelőink jó munkát végeznek és ha látnak potenciált valaki leszerződtetésére, akkor megpróbálják megszerezni.

 

Arra a kérdésre pedig, hogy a Browns már most kész a győzelemre vagy a jövő csapata, csak annyit válaszolt, hogy már most is tudnak nyerni, de az út elején járnak.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!