Connect with us

Podcast

Triple Coverage #47 – Szezonfelvezető – NFC East

A legnehezebbet hagytuk a végére. Legalábbis a konferencia végére, hiszen az AFC persze még hátra van. Az NFC Eastből mind a négy csapat végezhet reálisan nemnegatív mérleggel és hárman háromféle csoportgyőztest várunk, ennyire megjósolhatatlan ez a divízió.

Ha még nem tettétek, csekkoljátok eddigi szezonfelvezető adásaink, itt megtaláljátok őket: NFC North, NFC West, NFC South.

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra (ott is várjuk a review-kat), de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot mp3-ban.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jarred
Jarred
2017-09-01 16:59

Hm… ez az Eagles egy kis egyet nem értéshez vezetett.

Prescottól én is visszaesést várok, de nem azért mert rossz irányító lenne. Egyszerűen tavaly annyira jó volt, hogy onnan már törvényszerű a visszaesés. Illetve ha Elliott nem játszik, akkor több teher lesz az ő vállán, és biztosan fog hibázni. Nem sokat, de annyit mindenképp, hogy egy kicsit rosszabb legyen mint tavaly.

Szerintem az erős sorsolás és a csoportos körbeverés miatt csak egy csapat fog innen továbbjutni, és az véleményem szerint a Giants lesz. Az Eagles még nem elég erős, a Redskinsnél fogalmam sincs mit akarnak, a Cowboysnak meg tavaly is meggyűlt velük a baja. Igaz futójáték meg támadófal nincs, de az tavaly sem volt.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x