Connect with us

Hír

Triple Coverage #48 – Szezonfelvezető – AFC North

Átugrunk az amerikai főcsoportba és ezennel a második felébe a nagy szezonfelvezető podcast-sorozatunknak. Először az NFC Northot vesézzük ki, ahol a Steelers a toronymagas esélyes, a Browns pedig surranópályán akár fel is veheti a versenyt végre a Ravens-Bengals kettőssel. Vagy még nem jött el az ő idejük?

Ha nem hallgattátok volna még meg, akkor ajánljuk az NFC Northról, az NFC Westről, az NFC Southról és az NFC Eastről szóló adásainkat is.

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra (ott is várjuk a review-kat), de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot mp3-ban.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jarred
Jarred
2017-09-02 19:24

Hallani, és érteni lehet mindenkit, de Chester hangja néha el van csúszva, és előfordul, hogy egyszerre hallani Danit és Chestert. Mivel egymás kérdéseire válaszoltok ilyenkor ezért biztosan csak apró csúszásról van szó.

Egyébként eddig azt hittem, hogy eddig is így csináltátok, és nem személyesen. Furcsa hogy eddig tartott míg rájöttetek, így egyszerűbb összehozni egy beszélgetést.

Ami a csoportot illeti, nos félig spoiler de én majd innen fogom várni az egyik Super Bowl résztvevőt. De erről majd a megfelelő helyen. Ja és hajrá Browns!

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  Jarred
2017-09-02 20:26

Kedves feltételezés hogy azt gondolod azért nem így csinaltuk m nem jöttünk rà :D jobban szerettük/szeretjük személyesen, ugyanis könnyebben lehet reagalni a masikra, szervezni az adást és atadni a szót. Mivel nem volt sok pod ezert jo is volt. Iden kicsit tobb, rovidebbet akarunk ezert is valtottunk.

Jarred
Jarred
Reply to  Leonidasz007
2017-09-02 21:16

Persze személyesen minden jobb, de ha nagyon nem jön össze az időpont a találkozásra(amivel kapcsolatban többször írtátok, hogy gond van) akkor muszáj így megoldani. Ezért volt furcsa nekem, hogy már több mint két éve csináljátok a podcast-t, de csak most döntöttetek úgy, kipróbáljátok így.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x