Connect with us

Hír

A hetedik hét legjobbjai

Az NFL a héten is kihirdette a hét legjobbjait, a nevek között pedig sok visszatérő arcot találunk. A régi motorosok között azonban van pár üde, friss játékos is. Nézzük kik voltak a héten a legjobbak.

 

Az NFC legjobb támadója: Carson Wentz, QB, Eagles

 

Meglep ez még valakit? Mármint, Wentz jó szereplése? Lassan már a legszkeptikusabb drukkerek is kezdik elhinni, hogy az Eagles contender, Wentz pedig második évére hatalmas fejlődésen ment keresztül. Ő egyébként a harmadik irányító, Cam Newton és Russell Wilson után az elmúlt 25 évben, aki 1. és 2. évében is a hét legjobbjai között kapott helyet. #Wentz over Dak?

 

 

 

Az NFC legjobb védője: Eddie Jackson, S, Bears

 

Jackson szereplése már jóval nagyobb meglepetés a listán. Ő a második újonc safety aki hét legjobbja tudott lenni. Egy visszahordott interception és egy visszahordott fumble után nem is csoda. #Védelem van Chicagóban?

 

Az NFC legjobb special team játékosa: Kai Forbath, K, Vikings

 

Forbath nem látványos megmozdulásaival került be a legjobbak közé, hanem pusztán azzal hogy tette a dolgát. Méghozzá jól. Az idei mezőnyben egy megbízható rugó, lassan többet ér, mint két jó WR. Forbath egyébként a 6. kicker a klub történetében aki a hét legjobbjai közé került. #Hány megbízható rugó van a ligában?

 

Az AFC legjobb támadója: Amari Cooper, WR, Raiders

 

Cooper, Tim Brown mellett az egyetlen Raiders WR, aki a hét legjobbjai közé került. Teljesítményével pedig végre visszakerüölt a fantasy radarra is, nem csak a Raiders offense-be. #Ki emlékszik az elejtett labdákra?

 

Az AFC legjobb védője: Kevin Byard, S, Titans

 

Byard játéka sem volt túl látványos, de annál hasznosabb. Ő az első Titans safety, aki a hét legjobbjai közé került. Nem éppen rá számítottunk. #Defense over offense?

 

Az AFC legjobb special team játékosa: Travis Benjamin, KR, Chargers

 

Benjamin jóformán kétszer ért labdához, abból pedig két touchdown lett. Az első ráadásul megadta a kezdőlökést a csapatnak, hogy itt bizony ma nyerni fognak. Benjamin negyedszer szerepel ezen a listán, ezzel pedig új csúcstartó a visszahordók között. #WR vagy returner?

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!