Connect with us

Hír

Adam Gase: A támadósorunk egy nagy vicc!

Adam Gase rövidke főedzői karrierje során bebizonyította, hogy nem fél kritizálni a játékosait a sajtóban, és ez most is megtörtént. Nem meglepő módon a 0 pontot szerző offense volt a középpontban.

 

 

A védelem teljesen rendben van, a speciális egység is, bár nekik a legegyszerűbb a feladatuk. A támadósorunk viszont egy nagy vicc. Túl sok olyan játékosunk van, akik nem veszik elég komolyan a futballt. Amíg a legjobb játékosaink szarnak bele az egészbe, addig itt semmi nem lesz. Akár nyerünk, akár vesztünk, a hibáinkat javítani kell a fejlődés érdekében, és meg kell értetni a srácokkal, hogy mit miért csinálunk a pályán. Csakhogy amikor nyerünk, akkor hirtelen mindenki a fellegekben jár, a média a játékosokat dicséri hogy mennyire jók, én meg csak egy seggfej vagyok.

 

Egy nullázás után nem kell nagyon keresni a hibákat, mert kiszúrják az ember szemét. Gase már egyszer panaszkodott arról, hogy rengeteget dropolnak a játékosai, és Jay Cutler erről nem tehet. Idén már másodjára fordult velük elő, hogy nem szereztek pontot, így pláne érthető Gase kifakadása.

 

Nincs itt semmiféle rejtett probléma, pusztán csak nem dolgoznak elég keményen a játékosok, ez tisztán látszik a pályán. Meccseket és edzéseket követően hazamennek és nem gondolkodnak el a dolgokon, nem keresik a hibákat, és a meetingekből sem tanulnak, így semmi értelme az NFL-ben játszani. Két éve könyörgök azért, hogy változtassanak ezen, és még mindig nem látok előrelépést, és kezd már belőle elegem lenni.

 

Gase már a meccs előtt is megerősítette, ha Cutler játékra kész lesz jövő héten a Raiders ellen, akkor ő fog kezdeni. Sokan a korábbi Bears és Broncos irányító fejét követelték, és Matt Moore-t akarták a csapatba, de a 40-0-ás vereség után talán már elcsitultak ezek a hangok. Akárhogy is, a Dolphinsnak még mindig van esélye a rájátszás közelébe jutni, de pihenőhét nélkül borzasztó nehéz lesz, hiszen a sorsolásuk innentől elég keménynek ígérkezik. Ám hogy mennyire bölcs dolog a sajtóban így kritizálni a játékosait, az már egy másik kérdéskört is felvet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!