Connect with us

Hír

Edzői nem elégedettek Vernon Hargreaves játékával

A Tampa Bay Buccaneers védelme messze alulmúlja a várakozásokat. Több tehetséges fiatal játékos is van a keretben, akik az elmúlt években fejlődésnek indultak, de idén egytől-egyik csalódást keltően teljesítenek. Közülük is különösen szomorú Vernon Hargreaves játéka, akire edzői is panaszkodnak, de legalább ő belátja a hibáit.

 

 

Elhiszem, hogy csalódottak. Nem csinálok játékokat, nem teljesítek elég jól. Ez a liga a teljesítményről szól. Sokkal agresszívabban kellene játszanom. Egyszerű lenne a dolgom, hogy ne okozzak csalódást. Több szép játékot kéne csinálnom, ez nem egy bonyolult dolog.

 

Utalt a fiatal corner edzői csalódottságára. Dirk Koetter ugyanis arról beszélt a hétvégi mérkőzés után, hogy Mike Smith védelmi koordinátor kifogásolta Hargreaves játékát és magatartását. Hargreaves nem csak hétvégi meccsel, de az egész szezont átölelő teljesítményével kivívta a csalódottságot. Eddig 404 yardot és három touchdownt is engedett, mindezt úgy hogy 37-szer vették célba, amiből egyet sikerült leütnie.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!