Connect with us

Hír

Jason Peters szezonjának vége. Jason Peters karrierjének vége?

Jason Peters, a Philadelphia Eagles 35 éves bal oldali tackle-je térdsérülést szenvedett a Redskins elleni hétfő esti rangadó alkalmával és kiskocsin kellett levinni a pályáról. Még nincs hír pontos diagnózisról, de úgy tűnik, komoly a baj és hosszabb időre, akár a szezonra is elvesztheti ikonikus alakját az Eagles.

 

 

Szívbe markoló látvány volt, ahogy Peterst a kocsira rakták és konkrétan az egész Eagles keret ott tornyosult körülötte, mindenki pacsizott vele és jobbulást kívánt. Még az ellenféltől is többen odajöttek, köztük két támadófalember, Trent Williams és Brandon Scherff is. A legszebb viszont az volt, ahogy a Lincoln Financial Field teljes közönsége Jason Peters nevét skandálta:

 

 

Nem volt jó hétvége ez a támadófalembereknek. Csak ezen a meccsen a fél Redskins OL összeszedett kisebb sérüléseket, de Joe Thomas tricepsz-sérülése is nagy érvágás a Brownsnak, hiszen a teljes szezont kihagyja a veterán játékos. Ahogy Thomas, úgy Peters is könnyen lehet, hogy elgondolkodik a visszavonuláson és lehet, hogy az utolsó snapjeiket láttuk a héten futballpályán. Ráadásul a PFF értékelése szerint Joe Thomas és Jason Peters volt a két legjobb LT a ligában az idei évben.

 

UPDATE: Az Eagles azóta megerősítette a legrosszabbakat, Petersnek MCL és ACL szakadása is van térdében, amivel a szezonjának annyi. Peters esetében azonban felmerül a karrierje is, mert bár jövőre is van szerződése az Eaglesszel, januárban 36 éves lesz, és egy ilyen horror sérülésből felépülni nem a legrövidebb és legegyszerűbb folyamat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!