Connect with us

Hír

BREAKING: Joe Thomas kihagyja a szezon hátralevő részét!

Ahogy azt sejteni lehetett, a mai MRI vizsgálat megerősítette, hogy Joe Thomasnak elszakadt a tricepsze és kihagyni kényszerül a szezon hátralevő részét. A tízszerer Pro Bowler, jövőbeli Hall of Famer left tackle karrierje során egyetlen egy snapet sem hagyott ki a tegnapi napot megelőzően és végül 10.363 snapnál szakadt meg a nagy sorozat, amit talán soha senki nem fog megdönteni.

 

 

A Browns tehát olyan dolgot csinált tegnap, amit 2006. December 31.-e óta egyszer sem: egy támadójátékot játszottak Joe Thomas nélkül. Egy teljesen átlagos játék során sérült meg a kiváló játékos, talán milliószor is csinálta már ezt karrierje során, viszont valami természetellenest érzett a bal karjában és nagy fájdalmak közt hagyta el a pályát.

 

Nagyjából éreztem, mi történt, aztán pedig próbáltam rájönni, hogy tudom-e folytatni vele a játékot. Igazából egyáltalán nem tudtam mozgatni a karom. Úgy gondolom, hogyha nagyjából 30-40%-osan tud funkcionálni az egyik karom, akkor tudok játszani, de amikor egyáltalán nem funkcionál, akkor nagyon nehéz egy kézzel megállítani a passzsiettetőket.

 

Thomas hiánya nem csak a pályán, de a pályán kívül is nagy hatással lesz a szenvedő Brownsra. Elvesztették egy vezérüket, akire mindenben fel tudtak nézni. A támadófal bal oldalán Spencer Drango, Shon Coleman vagy Joel Bitonio helyettesítheti majd. Thomas agyán már az utóbbi két évben is átfutott a visszavonulás gondolata, de eddig nem volt igazán komoly a szándék. Vajon látjuk még a pályán? Mi nagyon reméljük, hogy igen!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!