Connect with us

Hír

Johnson újjászületett

Marcus Johnsonnak a Philadelphia Eagles elkapójának élete gyökeresen megváltozott a Panthers elleni mérkőzés előtt. Ugyanis számos csapattársa jelenlétében megkeresztelkedett szállodájuk medencéjében. Twitteren jelentette be újjászületését:

Nem ő az egyetlen sas, aki erre az útra lépett. Ugyanis a csapat irányítója, Carson Wentz érkezésével kezdődött az úgynevezett AO1 mozgalom (Audience of One) /Körülbelül Az Egy közössége-ként lehet fordítani/, amihez most az elkapó is csatlakozott.

Én személy szerint nagyon örülök ennek az iránynak, több okból is:

– Így remélhetőleg a képernyőn majd a játék iránt égő és nem egymást pénzért tönkretevő játékosokat láthatunk. Mindenkinek jobb az, ha az ellenfelet szabályos keretek között akarják legyőzni, így pedig a tehetségek nem nyomorodnának bele a játékba.

– A Testvériség valós lenne. Nem nehéz belátni, hogy egy egymásért meghalni is képes csapat sokkal többre lehet képes, mint egyének csoportosulása.

Én szívből remélem, hogy a többi öltözőben is elindul az ébredés és ez elsöpri a himnusz körülötti balhézást és széthúzást. Véleményem szerint a feszültségeket nem jogszabályok meg hasonlók, hanem a másik emberi lény iránti szeretete oldja meg hosszú távon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!