Connect with us

Hír

“Komoly” pozícióba került Martavis Bryant

Martavis Bryant két hete hisztizik folyamatosan a kevés játéklehetőség miatt, és cserét követel csapatától, hacsak nem változtatnak a jelenlegi szerepén. Mike Tomlinnak több se kellett, ha Bryant új szerepkört akar, akkor bizony megkapja…

 

 

…így lett a második számú elkapóból a scout team legújabb tagja! Tomlin ugyanis nem tűri a követelőzést egy játékosától sem, és ha Bryant nem áll be a sorba, akkor nem is játszik. A hétvégi meccsen a meccskeretbe sem fog bekerülni, helyét az edzéseken Justin Hunter vette át, köszönhetően annak, hogy JuJu Smith-Schuster az Agyrázkódás Protokollban van. Utóbbi azt is jelenti, hogy két elkapót is könnyen nélkülözhet Ben Roethlisberger, így Hunterre várhat a feladat, hogy kisegítse veterán irányítóját.

 

Az eltiltásából visszatérő ex-clemsoni elkapónak 18 elkapása van idén, ami szerinte kevés, de felé szálló labda nélkül nem tud többet kihozni. Tomlin kijelentette, hogy nem fogják elcserélni, akármennyire is kalimpál és tiltakozik, de ha meggondolnák magukat, vagy annyira elmérgesedik a helyzet, még 31-ig lehetőségük van elcserélni őt. Bryant azért is bosszús, mert az újonc szerződése már csak a jövő szezonra érvényes, az egy éves ban miatt pedig sok csapat számára negatív megítélésben részesül. Éppen ezért a pályán kellene bizonyítania a nagy pénz érdekében, ezért akarna több lehetőséghez jutni.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
Kopi3.14
2017-10-26 17:50

Na, most remekül bizonyít.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x