Connect with us

Hír

Lane nem érti miért került a padra

A Seattle Seahawks cornerbackje, Jeremy Lane kikerült a csapat kezdőjéből. Ez pedig értelemszerűen elégedetlenséget váltott ki belőle és jó Seahawksos módjára el is kezdte telefröcsögni az internetet a twitteren keresztül, ahogy az a csapatnál ilyenkor szokás.

Hogy kerültem ki a kezdőből, amikor okot se adtam rá? Ez szánalmasan nevetséges.

 

Lane a negyedik héten, az Indianapolis Colts ellen szenvedett lágyéksérülést, azóta pedig egy snapet sem töltött a pályán. A jobb oldali kezdő cornerback posztot az újonc Shaquill Griffin vette át tőle, miközben a túloldalon Richard Sherman, nickelben pedig Justin Coleman élvezi az edzői stáb bizalmát.

Lane kiakadásának jogosságát a számok sem támasztják alá, ugyanis az előbbi felállásban játszott Rams és Giants elleni mérkőzéseken előbbinek 275, utóbbinak 131 passzolt yardot engedtek.

Lane idei 4 milliós fizetése garantált, így nem valószínű, hogy elcserélné őt a Seattle az október 31-i határidőig. Azonban a jövőre gondolva nem kizárt, hogy megválnak a játékostól, 2018-ban és 2019-ben is 7.25 millió dollárnyi helyet szabadíthatnának fel a fizetési plafon alól.

Lane nickelbackként tavaly mind a 16 mérkőzésen pályára lépett az alapszakaszban, kilencen kezdőként. Idén mind a szezon első négy összecsapásán szintén kezdő volt még annak ellenére is, hogy az első héten kiállították.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Peti
Peti
2017-10-25 16:26

Lane 2 tweetet írt twitterre ezzel kapcsolatban ami idézve van tőle.
“How I get bench on a day off !!”
“Shit ridiculous”

Erre fel “…jó Seahawksos módjára el is kezdte telefröcsögni az internetet a twitteren keresztül, ahogy az a csapatnál ilyenkor szokás.”
Mi ez a stílus? Hogy írhat valaki ilyet? Ezt jónak találta a főszerkesztő?
Csak gratulálni tudok hozzá.
Az a nagy helyzet, hogy ez az oldal kezd eltérni attól a stílustól amiért megszerettem. És nem jó irányban. Meglehetősen bulváros és bicskanyitogató a stílus jópárszor. Értem én, hogy utálni kell a Seahawks-ot, de ez meglehetősen igénytelen stílusú írás.
Gondolom senkit nem fog érdekelni.

Üdvözlettel,
Egy Seahawks fan, aki büszke a csapatára (még ha néha idióták is)
.

katonadani
Reply to  Peti
2017-10-25 18:16

Köszönjük, hogy elmondtad a véleményed.

Az oldal természetesen sokat változott a kezdetek óta, szerintem abszolút jó irányba. Természetesen vannak bulváros cikkek is, meg mellette ezer komoly és szakmai dolog is. Én személy szerint jobban örülnék ha a szakmai és komoly dolgok jobban érdekelnék az olvasókat, vagy több olvasót érdekelne. Akkor azokból lenne még több. De sajnos erre nincs, pomtosabban sokkal kisebb az igény. Mi pedig igyekszünk kiszolgálni az igényeket, hiszen mégiscsak az olvasókért csináljuk.

Egyébként a nélkül a félmondat nélkül ez a cikk tökéletesen megfelelne a te igényeidnek?

Peti
Peti
Reply to  katonadani
2017-10-25 18:28

Köszönöm a választ :)
Megmondom őszintén: igen.
Az amilyen a bevezető stílusa.ez nem volt Rátok jellemző. Az a fél mondat nem kellene a cikkbe és rendben lenne. De nem az én igényeimnek kell itt megfelelni, csak szerintem nem kellene erőltetni ezt a stílust. Nem volt ez jellemző és a cikknek enélkül is lenne értelme.

katonadani
Reply to  Peti
2017-10-25 20:14

Az a fél mondat nem kellene a cikkbe és rendben lenne. –> egyetértek

Pedro44
Pedro44
Reply to  Peti
2017-10-26 10:09

Teljesen egyetértek veled. Van egy-két író, aki azt hiszi a fikázás teljesen elfogadható tőlük. Nem vagyok ‘hawks-fan, de ez nekem is szemet ütött. Jól le lehet írni a véleményt vagy kritikát ilyen lazázás nélkül is. A sok bulváros semmitmondó cikket pedig már el sem olvasom.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x