Connect with us

Hír

Lane nem érti miért került a padra

A Seattle Seahawks cornerbackje, Jeremy Lane kikerült a csapat kezdőjéből. Ez pedig értelemszerűen elégedetlenséget váltott ki belőle és jó Seahawksos módjára el is kezdte telefröcsögni az internetet a twitteren keresztül, ahogy az a csapatnál ilyenkor szokás.

Hogy kerültem ki a kezdőből, amikor okot se adtam rá? Ez szánalmasan nevetséges.

 

Lane a negyedik héten, az Indianapolis Colts ellen szenvedett lágyéksérülést, azóta pedig egy snapet sem töltött a pályán. A jobb oldali kezdő cornerback posztot az újonc Shaquill Griffin vette át tőle, miközben a túloldalon Richard Sherman, nickelben pedig Justin Coleman élvezi az edzői stáb bizalmát.

Lane kiakadásának jogosságát a számok sem támasztják alá, ugyanis az előbbi felállásban játszott Rams és Giants elleni mérkőzéseken előbbinek 275, utóbbinak 131 passzolt yardot engedtek.

Lane idei 4 milliós fizetése garantált, így nem valószínű, hogy elcserélné őt a Seattle az október 31-i határidőig. Azonban a jövőre gondolva nem kizárt, hogy megválnak a játékostól, 2018-ban és 2019-ben is 7.25 millió dollárnyi helyet szabadíthatnának fel a fizetési plafon alól.

Lane nickelbackként tavaly mind a 16 mérkőzésen pályára lépett az alapszakaszban, kilencen kezdőként. Idén mind a szezon első négy összecsapásán szintén kezdő volt még annak ellenére is, hogy az első héten kiállították.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!