Connect with us

Hír

McCarthy: A Packers futójátéka nem lesz “one-man show”!

Ty Montgomery idei szezonját látva érzékeny veszteség volt a Packers számára a Cowboys elleni múlt heti rangadóra, ám az újonc Aaron Jonesnak sikerült elfeledtetnie őt egy remek produkcióval. A fiatal játékos meccsen nyújtott teljesítménye McCarthy szemét is felnyitotta, de rögtön leszögezte, hogy nem egy emberre akarja bízni a futójátékot.

 

 

A 35-31-es győzelemből oroszlánrészt vállalt Jones, aki 19 futásból 125 yardot pakolt fel a pályára lábon, ezzel a tavalyi szezont 15. játékhete óta most először szerzett Packers játékos 100+ yardot futásokból. Ez rögtön be is indította a fantáziákat a Packers backfieldje kapcsán, miszerint szó lehet-e arról, hogy a Jones-Montgomery kétfejű szörnyeteg vinné a futásokat, ám McCarthy ennél többet akar.

 

Én nem két, hanem négyfejű futószörnyben reménykedek. Nem hiába draftoltunk idén három futót, de nem megy egyik pillanatról a másikra a beilleszkedés és a ritmus felvétele. A running back poszt a mai NFL-ben döntőrészt a fiataloké, nekünk pedig négy is van jelenleg a rosterünkön. Aaron remekül mutatkozott be, aminek meglesz az eredménye a csapaton belül, de tudnia kell, hogy nem egy személyben fogja megtestesíteni a futójátékot. Szeretném, ha komoly fejtörést okozna, kit nevezek a 46 fős meccskeretbe négyük közül!

 

Bár elmondása szerint nem akarja egy emberre ráerőltetni a futójátékot, eddig csak ezt csinálta meg előbb Montgomeryvel (amíg le nem sérült), majd a Cowboys ellen Jonesszal is. Jamaal Williams alig kapott lehetőséget, Devante Mays pedig egyelőre csak a speciális egységben tűnik fel. Mindenesetre az új tehetségeknek hála újra lehet potens futójáték a Packersben, ami még félelmetesebbé és sokoldalúbbá teheti az amúgy is bivaly támadósort.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!