Connect with us

Hír

Mennyire lesz nehéz a szezon hátralevő része?

Megnéztük minden csapat eddigi és elkövetkező szezonját. Ki várhat javulást, és ki várhatja a poklot?

 

A csapatok ellenfeleinek mérlege alapján számoltunk nehézséget (Strength of Schedule). Ahol negatív értékek állnak, az az adott mutató szerinti nehezebb hátralevő szezont jelez, míg a pozitív értékek könnyebb maradék meccseket mutatnak.

Két kategóriára osztottuk a csapatokat:

  1. Team Szopóroller, akik nehezebb mérlegű csapatokkal találkoznak ezután, mint eddig.
  2. Team Hawaii, akik már csak egy kávét kérnek.

Team Szopóroller

 

 

A legrosszabbul a Boys és a Broncos jár; ha csak ebből akarnánk következtetéseket levonni, akkor nekik innen még egy 8-8 is melós lesz. Hasonló a helyzet a Seahawksnál is, akik idén egy jóval átlag alatti nehézségű beosztással is kaparni fognak a rájátszásért, pláne, hogy a Rams nem kerül akkora emelkedőre a lejtő után, mint ők. A Colts, Browns, és a Frisco számára még 1-2 W összeszedése is távlati célnak tűnik inkább. Annak ellenére, hogy a tavalyi mérlegek alapján a Patsnek jósolták az egyik legkönnyebb szezont, a jelen állás szerint a Falcons után a második legnehezebbet kapták. De működik a Belichick-mágia, a divíziójukban mindenki nehezedő évet várhat maga előtt.

 

Team Hawaii

 

 

A Jaguars jelen állás szerint biztos PO-résztvevő, ugyanis nem csupán ők kapják a legmeredekebb lejtőt, övék lesz így a legkönnyebb sorsolás is. Fújhat egy nagyot a Skins és a Saints is, a Kansasnek pedig jó eséllyel átmeneti a megtorpanása. A teljes NFC North jöhet fel (igaz mi nem tudunk Rodgers sérülésével számolni, de valójában a Lionsben nincs skill player sérülés csak). Folytathatja a menetelést a Chargers és az Eagles is, a Giants pedig lehet, hogy nem az első négy pickből kell majd, hogy válasszon a drafton, bár OBJ és Marshall sérülésével erre sem vennénk mérget. A Steelersnek még könnyebb lesz, így lesimázhatják a divíziót, a Panthers számára pedig kevésbé lesz nehéz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!