Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #7

Ha szerda, akkor FK! Playoff Ranking! Ezúttal sem maradtunk csillaghullás nélkül, ráadásul a legjobb nyolcban senki nem maradt a helyén! Az 1/1 viszont még mindig állandó…

 

 

Legkésőbb a múlt hét mindenkinek betett a Survivor játékunkban, így ott már nincs hibátlan, de egy hibával is csak 7-en állnak. A tippjátékban azonban ezen a héten végre megszületett az első telitalálatos szelvény: Boros László 15/15 mérkőzés, 120 pont. Gratulálunk!

 

 

Őszintén reméljük, hogy a tippmixen is megjátszotta kötésben a teljes fordulót, vagy legalább a részeit. Ez már önmagában is szép eredmény, de nem csak a 7. hetet nyerte meg, hanem a 6.-at is! Taníts Mester!

 

1. (2.) Philadelphia Eagles 6-1

 

Múlt héten milyen ügyesen eljinxeltem a Chiefs 7-1-ét. Most az Eagles 8-1-ét lényegesen nehezebb; SF, DEN a következő kettő a bye előtt.

 

2. (4.) Los Angeles Rams 5-2

 

7 hét után 212 pontot szereztek, amivel jelenleg vezetik az NFL-t. Ehhez képest tavaly összesen termeltek 224 pontot!

 

3. (5.) Pittsburgh Steelers 5-2

 

A Bengals elleni meccset nyugodtan lehetett fontos meccsnek minősíteni, ennek megfelelően probléma nélkül be is húzták. Na de a Lions elleni idegenbeli minek számít? Renningan mindenesetre nem optimista a Detroittal kapcsolatban.

 

4. (7.) New England Patriots 5-2

 

Gronknak már blokkolnia sem kell. Elég az aurája:

 


5. (8.) Minnesota Vikings 5-2

 

A következő 6 meccsből 5 idegenben lesz. A következő 2 hét viszont még problémamentes: Londonban CLE és bye. Egyelőre viszont QB3-mal hétből ötöt ugyan otthon játszva, de magabiztosan verik a csoportot.

 

6. (1.) Kansas City Chiefs 5-2

 

A csoportban még megvan a két meccs előny, sőt a Broncost elnézve az valójában 3 a Raiders/Chargers páros előtt.

 

7. (5.) Houston Texans 3-3

 

Ha már eddig itt voltak, akkor bye után is. A Seahawks főleg Seattle-ben elég rossz matchup nekik, így érik, hogy jövő héten már egy blokkal lejjebb legyenek, de a Titans és a Jaguars is bye-on van…

 

8. (9.) New Orleans Saints 4-2

 

Náluk hosszabb győzelmi sorozata jelenleg csak az Eaglesnek van. A Bears ellen otthon lehet tovább nyújtani a sorozatot.

 

Wild Card

 

9. (13.) Seattle Seahawks 4-2

 

…és akkor a 7. hétre a Seahawks védelem az NFL tetején találta magát engedett pont/meccs mutatóban. Az elmúlt 5 évben egyetlen egyszer estek innen lejjebb; tavaly, amikor a fél védelem kidőlt.

 

10. (14.) Buffalo Bills 4-2

 

Úgy állnak 4-2-vel, hogy két abszolút nyerhetőt buktak. A Raiders ellen otthon is ők az esélyesek, bár csak 2 ponttal.

 

11. (3.) Carolina  Panthers 4-3

Ez a meccs kísértetiesen emlékeztetett a női vízilabda-vb kanadai-magyar negyeddöntőjére, ahol a kanadaiak egy végletekig egyszerű gameplannel kezdték a meccset, de mivel működött, ezért kitartott a végéig. Bears 5 first down, Trubisky 4/7??? Őrült meccs.

 

12. (-) Jacksonville Jaguars 4-3

Pontosan minden páratlan héten világverő alakulatnak tűnnek, akik bármire képesek lehetnek, főleg a védelem. Páros heteken pedig egész hihető Browns-imitációnak. Most páratlan hét volt, így itt vannak, a bye-t pedig ügyesen páros hétre időzítették.

 

In the Hunt

13. (12.) Tennessee Titans 4-3

 

Ez a “gyönyörű” 12-9 ennyire volt elég.

 

14. (10.) Washington Redskins 3-3

 

Eddig kis túlzással csak az derült ki 7 hét alatt, hogy az Eagles biztosan jobb csapat jelenleg, mint ők.

 

15. (15.) Miami Dolphins 4-2

 

 

16. (-) Dallas Cowboys 3-3

 

Pat McAfee az új Tony Romo:

 

 

Kommentátor állásba vele!

 

1/1 Cleveland Browns 0-7

 

2016-ban a játékosok mindössze 2 %-a játszott csapata minden támadó/védekező játékában.

Joe Thomas 10 éven és még 6 meccsen át minden támadójátékban pályán volt. #hof

11 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jarred
Jarred
2017-10-25 20:05

A Steelerst szerintem be lehet írni csoportgyőztesnek. Ha vannak is érthetetlen meccseik, de ebben az évben egyedül ők esélyesek erre a csoportból. A Ravens offense 2/3-a kórházban, a Bengals ébredezik, de már nagy a hátrányuk, a Browns pedig…
A Patriots taktikája pedig úgy nézz ki kezd beválni. Elhitetik mindenkivel, hogy gyenge a védelmük->csoport többi tagja azt hiszi van esélyük->nyernek pár meccset->bye bye top 3 draftpick.
A Saints előtt pedig értetlenül állok. Eddig az volt, hogy Brees félisteni számokat hoz, de a védelem+futójáték hiánya miatt kikapnak. Most Brees önmagához képest rosszul játszik, cserébe van védelem és futójáték. Tehát Breesnek tartania kell ezt a formát, és akkor meglehet a playoff.

wolandrule
wolandrule
Reply to  Jarred
2017-10-25 20:50

Szép lassan a helyükre kerülnek a dolgok. Steelers, Patriots ellép, a lufik kezdenek kipukkanni, az alapszakasz végére ők mennek legjobb eséllyel a kiemelésekért. A Seahawks átalszik egy-két negyedet, de nyernek, a Packers elvérzik, a Cowboys brutál sorsolással hősi halált hal, de az NFC így is izgalmasabb lesz szerintem.
(Aztán a PO-ban Smith újra Smith lesz, a Steelers meg sok balhé után kikap a Patriotstól, az NFC-ben pedig a napi forma dönt a továbbiakról.)

rowi
rowi
Reply to  wolandrule
2017-10-25 22:22

én már várom… legalább a sorrenden kevesebbet kéne gondolkodnom:)

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
Reply to  wolandrule
2017-10-25 22:33

Eagles – Patriots Super bowlt akarok :)

wolandrule
wolandrule
Reply to  Arnold Patsenegger
2017-10-26 07:55

Nem lenne jó matchup se elöl, se hátul, Cox-ék hamar letépnék Brady fejét…

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
Reply to  wolandrule
2017-10-26 11:19

Várjál csak, hosszú még a szezon. Egy Super bowlon könnyen megilletődhet Wentz. A rutin sokat számít, lásd legutóbb. Persze a védelem nagyon jó az Eaglesben, de sajna még egy két ilyen sérülés és máris nem olyan megoldhatatlan az a feladat Bradyéknek. (Nem mintha eddig nagy bajban lett volna a Pats offense)

wolandrule
wolandrule
Reply to  Arnold Patsenegger
2017-10-26 11:35

Szerintem Wentz lehet a következő Brady, nagyon sokra tartom. Nyilván, ha összejönne ez a párosítás, akkor nem ők lennének az esélyesek, de jó a mentalitása, intelligens, ha felszed egy kis rutint hasítani fog az Eagles. Én a szezon előtti jóslásoknál is csoportelsőnek írtam őket.
A sérülések átírhatják mindenki szezonját sajnos…

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
Reply to  wolandrule
2017-10-26 21:05

Abban biztos vagyok,hogy Wentz előtt nagyon szép jövő áll. Imádtam ,mikor draftolta az Eagles. Nagyon szurkolok az Eaglesnek, Ők a kedvenc csapatom a Pats után. :D
Uh részemről az Eagles – Patriots Super Bowl egy álom. :)

acsdav2
acsdav2
2017-10-26 08:24

Tény, hogy mutatott játék alapján az Eagles tűnik a legjobbnak, de Peters és Hicks kiesése komoly veszteség, mind a védő, mind a támadó oldalon. Mivel kulcsember még nem sérült meg, szerintem jelenleg a Steelers a legjobb csapat. A Rams jobb csapatnak tűnik, mint a Seahawks, de egymás ellen csúnya hibákat vétettek, ami a győzelembe került. Seattle-ben még nehezebb dolguk lesz, ha ott se nyernek szerintem elúszik nekik a csoportgyőzelem.

Attila
Attila
Reply to  acsdav2
2017-10-26 13:54

Steelers? :D Újabban big ben elég megbízhatatlan nem? Mióta 4 int-et dobott én be nem teszem fantasyba.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Attila
2017-10-26 16:48

Volt az 5 is. :D Azóta viszont összeszedte magát. Olyan csapattal szerintem már nem játszanak, ahol annyira erős védelem lenne,mint Jaguarsnál és van egy normális támadójáték. Szerintem Big Ben is elfogadja, hogy nem neki kell megnyerni a meccseket, mert a futójáték nagyszerű Bellel, valamint a védelem is ligaelit.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x