Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #8

A csapatok végre voltak olyan kedvesek, és megkönnyítették a dolgomat. Nevezetesen arra gondolok, hogy gondoskodtak róla, hogy az AFC-ből 7, az NFC-ből pedig 8 csapatot egyáltalán ne akarjak listán tudni, semmi esetre sem. Így a top16-on csak keveset kellett gondolkodni, és ezen a héten kivételesen olyan nagy mozgások se voltak.

 

A kiszámítható(bb) forduló rögtön meg is hozta az eredményét. A Tippjátékban a múlt heti egy telitalálatos szelvény után ezen a héten 10-13 darab is született, gratulálunk mindenkinek! (A bizonytalanságot az okozza, hogy csak a 10. helyig látom a sorrendet, de katonadani a 90 pontjával 15., szóval 13-nál nem lehet több.)

 

1. (1.) Philadelphia Eagles 7-1

 

Ha nem szúrják el a héten a Broncos ellen, akkor még legalább 2 hétig itt is maradhatnak. Vagy akár 4 hétig is, ha a Cowboysból végre kiveszik Zekét.

 

2. (3.) Pittsburgh Steelers 6-2

Az AFC rájátszása a szezon felénél kezd egészen úgy kinézni, ahogy kb. az utóbbi években mindig. Patriots, Steelers, Chiefs…

 

3. (4.) New England Patriots 6-2

 

4. (2.) Los Angeles Rams 5-2

 

Ezen a Seahawks kommuna biztos fel fog háborodni, de én ki nem szedem a top8-ból a Ramst a bye weekjük után. Két helyet azért a nyakukra mászó Seattle miatt buktak. Izgalmas versenyfutás lesz.

5. (5.) Minnesota Vikings 6-2

 

Félidő, 6-2. Skol!

 

6. (6.) Kansas City Chiefs 6-2

 

MVP top4 a szezon felénél: Smith, Wentz, Brady, Wilson. Nem feltétlen ebben a sorrendben, de Smith mindenképpen komoly contender.

 

7. (8.) New Orleans Saints 5-2

 

Nem tudnak hibázni, amiben az a hihetetlen, hogy leginkább a védelem nem tud. A Tampa ellen még megnyújthatják a győzelmi sorozatukat, de a buffalói túra már sokkal nehezebb lesz.

 

8. (7.) Houston Texans 3-4

 

Eközben Houstonban:

 

Wild Card

 

9. (9.) Seattle Seahawks 5-2

 

10. (10.) Buffalo Bills 5-2

 

Az egyik Wild Card helyre feltétlen esélyesek, Benjaminnal azonban fél szemmel hunyorogva még a Patriots sem tűnik elérhetetlennek.

 

11. (11.) Carolina Panthers 5-3

(via Debreczeni Péter)

 

12. (12.) Jacksonville Jaguars 4-3

 

Igen, a Texans 8. helye a legvitásabb pont az egész PR-ben, de még mindig vállalom. Watsont elnézve vasárnap a Jaguars+Titans bye weekjével kombinálva, végül úgy döntöttem két nap után, hogy így marad az AFC South, ahogy volt.

 

In the Hunt

 

13. (13.) Tennessee Titans 4-3

 

Az AFC-t elnézve a Bills mögötti másik Wild Card hely jó eséllyel a South-ba kerül, de hogy a három csapat közül melyik örülhet a hazai pályás playoff meccsnek, melyik a Wild Cardnak és melyik marad hoppon az elég jó kérdés.

 

14. (16.) Dallas Cowboys 4-3

 

Tekintve, hogy az NFC másik fele épp esélytelennek tűnik, így még Zeke nélkül is elliftezgethetnek itt a 14-16. hely között.

 

15. (-) Baltimore Ravens 4-4

 

Ez volt az egyetlen vitás pont, de mivel pont a Dolphinst nullázták, így nem maradt kérdés. A rájátszás azért még nagyon messze van.

 

16. (-) Atlanta Falcons 4-3

 

Jobb híján visszakúsztak, de nem annyira érdemlik meg.

 

1/1 Cleveland Browns 0-8

Ennél nem tudok jobbat:

HIHETETLEN: A Browns elbénázta, lemaradtak McCarronról

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!