Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #8

A csapatok végre voltak olyan kedvesek, és megkönnyítették a dolgomat. Nevezetesen arra gondolok, hogy gondoskodtak róla, hogy az AFC-ből 7, az NFC-ből pedig 8 csapatot egyáltalán ne akarjak listán tudni, semmi esetre sem. Így a top16-on csak keveset kellett gondolkodni, és ezen a héten kivételesen olyan nagy mozgások se voltak.

 

A kiszámítható(bb) forduló rögtön meg is hozta az eredményét. A Tippjátékban a múlt heti egy telitalálatos szelvény után ezen a héten 10-13 darab is született, gratulálunk mindenkinek! (A bizonytalanságot az okozza, hogy csak a 10. helyig látom a sorrendet, de katonadani a 90 pontjával 15., szóval 13-nál nem lehet több.)

 

1. (1.) Philadelphia Eagles 7-1

 

Ha nem szúrják el a héten a Broncos ellen, akkor még legalább 2 hétig itt is maradhatnak. Vagy akár 4 hétig is, ha a Cowboysból végre kiveszik Zekét.

 

2. (3.) Pittsburgh Steelers 6-2

Az AFC rájátszása a szezon felénél kezd egészen úgy kinézni, ahogy kb. az utóbbi években mindig. Patriots, Steelers, Chiefs…

 

3. (4.) New England Patriots 6-2

 

4. (2.) Los Angeles Rams 5-2

 

Ezen a Seahawks kommuna biztos fel fog háborodni, de én ki nem szedem a top8-ból a Ramst a bye weekjük után. Két helyet azért a nyakukra mászó Seattle miatt buktak. Izgalmas versenyfutás lesz.

5. (5.) Minnesota Vikings 6-2

 

Félidő, 6-2. Skol!

 

6. (6.) Kansas City Chiefs 6-2

 

MVP top4 a szezon felénél: Smith, Wentz, Brady, Wilson. Nem feltétlen ebben a sorrendben, de Smith mindenképpen komoly contender.

 

7. (8.) New Orleans Saints 5-2

 

Nem tudnak hibázni, amiben az a hihetetlen, hogy leginkább a védelem nem tud. A Tampa ellen még megnyújthatják a győzelmi sorozatukat, de a buffalói túra már sokkal nehezebb lesz.

 

8. (7.) Houston Texans 3-4

 

Eközben Houstonban:

 

Wild Card

 

9. (9.) Seattle Seahawks 5-2

 

10. (10.) Buffalo Bills 5-2

 

Az egyik Wild Card helyre feltétlen esélyesek, Benjaminnal azonban fél szemmel hunyorogva még a Patriots sem tűnik elérhetetlennek.

 

11. (11.) Carolina Panthers 5-3

(via Debreczeni Péter)

 

12. (12.) Jacksonville Jaguars 4-3

 

Igen, a Texans 8. helye a legvitásabb pont az egész PR-ben, de még mindig vállalom. Watsont elnézve vasárnap a Jaguars+Titans bye weekjével kombinálva, végül úgy döntöttem két nap után, hogy így marad az AFC South, ahogy volt.

 

In the Hunt

 

13. (13.) Tennessee Titans 4-3

 

Az AFC-t elnézve a Bills mögötti másik Wild Card hely jó eséllyel a South-ba kerül, de hogy a három csapat közül melyik örülhet a hazai pályás playoff meccsnek, melyik a Wild Cardnak és melyik marad hoppon az elég jó kérdés.

 

14. (16.) Dallas Cowboys 4-3

 

Tekintve, hogy az NFC másik fele épp esélytelennek tűnik, így még Zeke nélkül is elliftezgethetnek itt a 14-16. hely között.

 

15. (-) Baltimore Ravens 4-4

 

Ez volt az egyetlen vitás pont, de mivel pont a Dolphinst nullázták, így nem maradt kérdés. A rájátszás azért még nagyon messze van.

 

16. (-) Atlanta Falcons 4-3

 

Jobb híján visszakúsztak, de nem annyira érdemlik meg.

 

1/1 Cleveland Browns 0-8

Ennél nem tudok jobbat:

HIHETETLEN: A Browns elbénázta, lemaradtak McCarronról

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Imre Kocsis
Imre Kocsis
2017-11-01 19:04

A Rams jo ebben az idenyben, nagyon jo. Apro szepseghiba volt, amikor nem tudtak 10 pont fole menni egy meccsen, ki is kaptak, otthon. Rowi is tudja kitol. Nagy kerdes lesz, hogy mi lesz veluk ezzel a csapattal idegenben? Foleg, ha addig mindketten hozzak a meccseket. Lehet, majd az fogja eldonteni a csoport elsoseget. Megertem Rowit, mert stabilabban hozza azokat a meccseket a Rams, amiket hoz, es mire december 17-en ujra talalkozik a ket csapat meg lehetnek meglepetesek. A Hawks iden hamarabb kapcsolt PO uzemmodba, mint az elmult evekben. Kerdes, hogy marad ez a felfele ivelo forma, (amire adhat bizodalmat az uj OT erkezese) vagy nem? Izgalmas hetek lesznek a ket csapat szurkoloinak (is)…

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
2017-11-01 19:42

Seahawks meme zseniális :D

Boci
Boci
2017-11-01 21:00

én tudok (browns):

comment image

Sestertius
Sestertius
2017-11-01 21:01

A hétvégi meccsen nagyon sok múlik… ha a Titanst sikerülne megcsípni..
Flacco valószínűleg játszik és Woodhead is újra edzésben.. Maxx Williams szintén.. a deff meg pusztít.. statok szerint Smith idén a legjobb corner, BWill ot lesz a futás ellen… szerintem remek meccs néz ki.. baromi kíváncsi vagyok már :)

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
Reply to  Sestertius
2017-11-01 21:14

Végre egy meccs amin a Titansnak szurkolhatok :D :D

– elsősegély dobozokat, hordágyakat, mentőkocsikat, szülésznőket, aneszteziológusokat és röntgen gépeket készültségbe Ravens inthehouse.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x