Connect with us

Hír

Tate mellrákkal küzdő hölgyek által aláírt cipőben fog játszani

Számtalan szurkoló szeretne találkozni a kedvenc játékosával, a példaképével. Golden Tate is ezt szerette volna, így mellrákkal küzdő, illetve az azt legyőző hölgyeket hívott meg egy aláírás cserére.

 

Azért cserére, mert itt nem az általános ’Én vagyok a sztár, ti meg az én rajongóim’ felállás volt, hiszen ezek a nők nem csupán vasárnap esténként harcolnak egy-egy győzelemért, hanem, hogy egészségesek legyenek, és még sokáig beragyoghassák a körülöttük lévők életét. A játékos így nyilatkozott az eseményről:

Tudom, hogy ez mennyire nehéz. De nem csak az egyénnek, hanem a családnak a mindennapi életben. Csak tenni akartam valamit. Együtt akartam lenni ezekkel a gyönyörű hölgyekkel.

A Lions játékosa az asszonyok által aláírt cipőben fog vasárnap pályára lépni, ezzel is felhívva a figyelmet a betegségre. Ez most azért is különösen fontos, mert idén nem lesz Pinktober [a játékosok és edzők rózsaszín kiegészítőkben (kesztyű, törülköző, matrica…) léptek volna pályára, ezzel is adományokat gyűjtve a rákkal küzdőknek segítő alapítványoknak]. A tengerentúlon pedig nem olcsó egy kezelés, így nagyon sokat jelent egy-egy ilyen egyéni akció.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group