Connect with us

Hír

Tate mellrákkal küzdő hölgyek által aláírt cipőben fog játszani

Számtalan szurkoló szeretne találkozni a kedvenc játékosával, a példaképével. Golden Tate is ezt szerette volna, így mellrákkal küzdő, illetve az azt legyőző hölgyeket hívott meg egy aláírás cserére.

 

Azért cserére, mert itt nem az általános ’Én vagyok a sztár, ti meg az én rajongóim’ felállás volt, hiszen ezek a nők nem csupán vasárnap esténként harcolnak egy-egy győzelemért, hanem, hogy egészségesek legyenek, és még sokáig beragyoghassák a körülöttük lévők életét. A játékos így nyilatkozott az eseményről:

Tudom, hogy ez mennyire nehéz. De nem csak az egyénnek, hanem a családnak a mindennapi életben. Csak tenni akartam valamit. Együtt akartam lenni ezekkel a gyönyörű hölgyekkel.

A Lions játékosa az asszonyok által aláírt cipőben fog vasárnap pályára lépni, ezzel is felhívva a figyelmet a betegségre. Ez most azért is különösen fontos, mert idén nem lesz Pinktober [a játékosok és edzők rózsaszín kiegészítőkben (kesztyű, törülköző, matrica…) léptek volna pályára, ezzel is adományokat gyűjtve a rákkal küzdőknek segítő alapítványoknak]. A tengerentúlon pedig nem olcsó egy kezelés, így nagyon sokat jelent egy-egy ilyen egyéni akció.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Regus
Regus
2017-10-07 14:42

Micsoda jó lelke van ennek a Tate-nek
^_^ minden rákkal küszködő család nevében mondhatom hogy szép amit tett :)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x