Connect with us

Hír

Trevor Siemian: Tudom, hogy jobban kell játszanom

A Denver Broncos mélyponton van. Ugyan még csak két vesztes mérkőzés van egyhuzamban a csapat háta mögött, de a játékosok sem titkolják, hogy itt nagyobb problémák vannak, mint két szerencsétlenül elvesztett mérkőzés. Ez a két mérkőzés ugyanis két kilátástalan játékot, rengeteg hibát és sok hibás edzői döntést, zavart hozott.

 

 

A legtöbb kritika természetesen, posztjából adódóan Siemiant éri, de nyilatkozatából kiderül, hogy ő pontosan tudja, hogy milyen a teljesítménye. Rossz, elég rossz. Konkrétan az egyik legrosszabb irányítóteljesítmény a ligában. Legalább tisztában van vele.

 

Nem szoktam mentegetőzni és ilyenkor sajnos nehéz a csapattársaid vagy a szurkolók szemébe nézni, ha nem játszol elég jól. Jobbnak kell lennem és ez csak rajtam múlik. Jó vezetők vannak a támadósorunkban, és nagyon zavart, hogy múlt héten olyan rosszak voltunk. Egyszóval, javulnom kell, de ezt mindenki tudja.

 

Dicséretes, ha valaki elismeri a saját rossz teljesítményét, de Siemiennak eddig se az emberi tulajdonságaival voltak bajok. Sokkal inkább a képességeivel. Hiába mondja, hogy jobban kell játszania, ha egyszerűen ennyi van benne. Márpedig egyre inkább úgy tűnik, hogy ennél nincs sokkal több.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!