Connect with us

Hír

A hónap játékosai – október

Újabb hónap telt el a szezonból, így ideje volt megválasztani október legjobbjait.

AFC

A hónap támadója: Deshaun Watson

A Houston Texans az első újonc irányító, aki valaha elnyerte a hónap legjobb támadójának járó elismerést. Négy meccsen, 62%-os passzpontossággal zárt, 1171 yarddal, 16 passzolt TD-je mellé pedig 5 INT járult. Ennél több touchdown passzal senki nem rendelkezett újoncként egy hónap leforgása alatt. Továbbá futásban is hozzátette a magáét a Texans produktivitásához, 145 yardja mellé egy TD-t is futott.

A hónap védője: Micah Hyde

A Bills játékosa 5 interceptionnél jár a szezonban, ebből négyet októberben szerzett, továbbá 22 tackle-lel vette ki a részét csapata 3-1-es hónapjából.

 

 

A hónap special teamere: Harrison Butker

A Chiefs hetedik körös pickje majdnem tökéletes októbert zárt, 19 mezőnygól kísérletéből 18-at értékesített.

NFC

A hónap támadója: Carson Wentz

A másodéves irányítót első alkalommal választották meg a hónap támadójának az NFC-ben. Ez nem csoda, az Eagles 5-0-ás hónapjában rendesen kitett magáért. Passzaiból 60%-ban lett sikeres elkapás, miközben 1247 passzolt yardja mellé 14-3-as TD/INT arányt tud felmutatni. Nyolc passza volt 25 yardnál hosszabb, a passer ratingje pedig 110.4 volt október hónapra vetítve.

A hónap védője: Everson Griffen

A Vikings defensive endjének sacksorozata tovább folytatódott a hónapban, így nem meglepő, hogy ő lett a hónap legjobb védője. 5 mérkőzésen 6 sacket szerzett, miközben az egész szezonra kivetítve minden mérkőzésen legalább egyszer földre vitte az ellenfél irányítóját. Ráadásképp ő erőszakolta ki holtversenyben a legtöbb fumble-t a hónapban (2) és 18 szerelésével a második helyen zárt.

 

 

A hónap special teamere: Greg Zuerlein

A Rams kickere mindössze egy rúgást hagyott ki egész hónapban, 14 mezőnygólt és 9 extra pontot értékesített négy mérkőzésen. Zuerlein szerezte a legtöbb pontot idén eddig a ligában, szám szerint, 84-et.

Hónap újoncai:

AFC: Deshaun Watson

NFC: Marshon Lattimore

A Saints cornerbackje megszerezte karrierje első két interceptionjét, miközben 5 passzt ütött le és bemutatott 11 tackle-t.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!