Connect with us

Hír

BREAKING: Sherman szezonja véget ért!

Richard Sherman achilles-sérüléssel hagyta el a pályát a csütörtök esti rangadó közben és azóta bebizonyosodott, hogy a szezonjának ezzel vége. Nem most szedte ezt össze, már egész évben problémái voltak vele (valószínűleg a Rams elleni meccs során sérült meg először), azonban most rásérült és nem is tudta folytatni a játékot. Sherman nem volt hajlandó bemenni az öltözőbe, kint akart maradni a csapattal a meccs végéig, de az oldalvonal mellett már mondta a csapattársaknak, hogy elszakadt az achillese és vége a szezonjának, a meccs után ezt Pete Carroll főedző is megerősítette.

 

Nyilvánvalóan nagy csapás ez a Seahawks védelmének, ahol Earl Thomas is sérüléssel bajlódik, az éjszaka sem tudott pályára lépni. A védelem egyébként sem játszik top formában, ebben pedig Sherman sérülése persze nem segít.

 

A csütörtök esti rangadó egyébként elég sok sérülést szolgáltatott. A Seahawksnál Duane Brown, CJ Prosise, Shaquil Griffin és Jarran Reed is elhagyta a pályát, ráadásul az utolsó két percben a Legion of Boom egyetlen “maradék” tagja, Kam Chancellor is bement az orvosi sátorba a pálya szélén.

 

A Cardinals sem úszta meg, a bal oldali tackle DJ Humphries középső térdszalag-szakadást szenvedett, de Tyvon Branch és Ifeanyi Momah sem fejezte be egészségesen a találkozót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!