Connect with us

Hír

Hyde nem hajlandó a szerződéséről beszélni, amíg nem nyernek meccseket

A San Francisco 49ers jelenleg a legrosszabb mérleggel álló csapat az NFL-ben. Hiába mondatná a roster és a szűk vereségek, hogy többre is hívatott a gárda, ha ezt nem képesek valódi győzelmekké alakítani. Ez a szurkolók mellett, természetesen a játékosoknak sem tetszik. Carlos Hyde például addig nem akar az új szerződéséről beszélni, amíg nem lát bizonyítékot rá, hogy van a csapatnak jövője.

 

 

Hyde szerződéséből ugyanis már csak hét mérkőzés van hátra, de egyelőre nem lehet leülni vele az asztalhoz a folytatásról, ahhoz mindenképp megvárná legalább az első hőn áhított győzelmet. Matt Maiocco szerint legalábbis ezt közölte az ügynökével.

 

Beszéltem az ügynökömmel nemrég, de megmondtam neki, hogy nem akarok jelenleg a szerződésemről beszélni. Egyelőre az első győzelmünkre akarok koncentrálni, ha az megvan akkor beszélhetünk a folytatásról.

 

Hyde egyébként nem teljesít rosszul, a running backek között a nyolcadik legtöbb futott yard és a harmadik legtöbb elkapott yard fűződik a nevéhez. Amennyiben a 49ers meg akarja tartani, biztos hogy mélyen a zsebükbe kell nyúlni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!