Connect with us

Hír

Chaz Green máris padra kerül

Kevés emlékezetesebb pillanatot tartogatott számunkra az előző forduló, mint Adrian Clayborn 6 sackes meccsét a Cowboys ellen. Mielőtt azonban jövőbeli Hall of Famernek kiáltanánk ki Clayborn-t, érdemes megjegyezni, hogy ehhez kellett a Cowboys támadófalának, és ezen belül is Chaz Greennek a pocsék teljesítménye.

Green a sérült Tyron Smith helyén játszott baloldali tackle-t, valószínűleg utoljára, ugyanis az első csapattal Byron Bell edz baloldali tackle poszton a dallasiaknál. Green teljesítménye katasztrófa volt, így a csere teljesen érthető: a Pro Football Focus adatai szerint Green mindössze a 78. legjobb tackle (nála a rangsorolt játékosok közül csak Rees Odhiambo kapott alacsonyabb értékelést).

Bell draftolatlanként érkezett a ligába 2011-ben, Carolinában illetve Tennesseeben játszotta mérkőzéseit, 84 mérkőzéséből 72-szer volt kezdő. Feladata nem lesz egyszerű, hiszen az Eagles védelmével szemben kell majd helyt állnia, ami semmiképpen nem mondható kedvezőnek számára. Minden esetre Green teljesítéményét aligha fogja tudni alulmúlni. Dak Prescott azonban nem árt, ha felkészül, hogy esetleg gyorsabban kell majd elengednie a passzait a szokottnál.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frank Guerilla
Frank Guerilla
2017-11-17 14:17

A blokkolási séma átállítása magával húzza a route-ok időzítésének változását is, mivel a LT poszt évek óta biztos bástya volt, Tyron Smith hiánya nagyon nagy dominó-effektushoz vezetett. Vasárnap herkulesi feladat vár a Cowboys edzőire, nem hiszem, hogy meg fogják tudni oldani. Ráadásul Sean Lee nélkül eddig csak vesztett a csapat idén, most is így lesz. 31-13 az Eaglesnek és még kicsit optimistának is érzem magam ezzel a tippel.

Rpi
Rpi
2017-11-17 14:33

De hát Bell is engedett egy Clayborn sacket meg egy híres Brooks Reed Spin Move-ot is besz*pott, szóval nem hiszem, hogy olyan nagy javulás lenne. Biztosan borzasztó lehet ezt látni az a szuper O-line után a Cowboys szurkolóknak.

Frank Guerilla
Frank Guerilla
Reply to  Rpi
2017-11-18 13:52

Ejnye-bejnye, érzem a savat! ;) Én közéjük tartozom és nem voltak illúzióim. Green ehhez képest minden várakozást alulmúlt. 200 év múlva is ez lesz a Chaz Green game. Nem az Adrian Clayborn game, a Chaz Green Game.

Rpi
Rpi
Reply to  Frank Guerilla
2017-11-18 15:27

Pedig nem akartalak savazni, bocsi ha úgy jött le. Csak én Falcons szurkolóként megszoktam, hogy nálunk minden rossz teljesítményt rá lehet húzni a guardokra, ritka az olyan meccs, ahol mindenki jól teljesít..
Amúgy Clayborn került fel az örök ranglistára, nem Green. ?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x