Connect with us

Hír

Chaz Green máris padra kerül

Kevés emlékezetesebb pillanatot tartogatott számunkra az előző forduló, mint Adrian Clayborn 6 sackes meccsét a Cowboys ellen. Mielőtt azonban jövőbeli Hall of Famernek kiáltanánk ki Clayborn-t, érdemes megjegyezni, hogy ehhez kellett a Cowboys támadófalának, és ezen belül is Chaz Greennek a pocsék teljesítménye.

Green a sérült Tyron Smith helyén játszott baloldali tackle-t, valószínűleg utoljára, ugyanis az első csapattal Byron Bell edz baloldali tackle poszton a dallasiaknál. Green teljesítménye katasztrófa volt, így a csere teljesen érthető: a Pro Football Focus adatai szerint Green mindössze a 78. legjobb tackle (nála a rangsorolt játékosok közül csak Rees Odhiambo kapott alacsonyabb értékelést).

Bell draftolatlanként érkezett a ligába 2011-ben, Carolinában illetve Tennesseeben játszotta mérkőzéseit, 84 mérkőzéséből 72-szer volt kezdő. Feladata nem lesz egyszerű, hiszen az Eagles védelmével szemben kell majd helyt állnia, ami semmiképpen nem mondható kedvezőnek számára. Minden esetre Green teljesítéményét aligha fogja tudni alulmúlni. Dak Prescott azonban nem árt, ha felkészül, hogy esetleg gyorsabban kell majd elengednie a passzait a szokottnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!