Connect with us

Hír

Dede Westbrook 200 yardos bemutatkozásról álmodik

Végre eljöhet az a pillanat, amire én személy szerint, de alighanem többen is vártak. Dede Westbrookot jó eséllyel aktiválhatja a Jacksonville Jaguars, és a Cleveland Browns elleni vasárnapi találkozón tétmeccsen is bemutatkozhat az NFL-ben!

 

 

Ha az újonc idényed azzal kezdődik, hogy izomsérülés miatt már az első meccs előtt IR-ra kerülsz, az sosem jelent jót egy fiatal játékosok számára. Westbrook kedvét azonban semmi nem szegte, töretlenül hitt abban, hogy amint felépül műtétjéből, teljes erőbevetéssel léphet majd pályára, és megmutathatja tudását a publikumnak. A fiatal elkapót az idei draft 4. körében választotta ki a Jaguars, a csúszásának oka pedig az off-field problémái voltak. Azonban a fizikai attribútumai lehengerlőek, és ezt az előszezonban is láthattuk. A Buccaneers ellen például egy 131 yardos meccsel tette le a névjegyét a preseason 2. fordulójában, és a képességeit egyik scout sem vonta kétségbe a draft előtt.

 

Most végre élesben is úgy néz ki megmutathatja magát, hiszen a hírek szerint Allen Hurns nem lesz játékra képes állapotban, akit a 23 éves játékos pótolhat majd. Hogy Westbrook önbizalmával nincs gond, azt az alábbi nyilatkozata is alátámasztja a lehetséges debütálásával kapcsolatban.

 

Nagyok az elvárásaim, de sosem értem be kicsivel. Nincs problémám a Brownsszal, de szeretném pokollá tenni a vasárnapjukat egy 200 yardos mérkőzéssel. Természetesen ez Blake [Bortles] nélkül nem sikerülhet, ezért fontos, hogy mihamarabb egy hullámhosszra kerüljünk. Viszont nem adom lejjebb a céljaimat a hétvégére, hiszen nem lehetetlen lécet raktam fel magamnak, megugorhatom, mert tudom mire vagyok képes.

 

Igaza van, nem a lehetetlenre vállalkozik, hiszen korábban már volt játékos, akinek sikerült így bemutatkoznia a profik között, igaz, nem ma volt. A legjobb debütálás egy újonc elkapótól Anquan Boldin nevéhez fűződik, aki 2003-ban 217 yarddal és két TD-vel szomorította el a Detroit Lions szurkolóit az Arizona Cardinals játékosaként. A Jaguarsra rá is férne egy ilyen teljesítmény, hiszen Allen Robinsont már az első héten elvesztették a teljes szezonra, Allen Hurns kieséséről már volt szó, de Marqise Lee sincs 100%-os állapotban, valamint egyikük sem fut túl jó szezont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!