Connect with us

Hír

Fournette: Utálom a hideget!

Leonard Fournette New Orleans-i gyerekként utálja a hideget és így nem nagyon szeretne most hétvégén Clevelandben játszani – pedig muszáj lesz neki, hiszen a Browns a soron következő ellenfelük. Ez lesz a Jaguars idei első olyan meccse, ahol igazán rossz időjárási körülmények közt kell majd pályára lépniük, hiszen akár havazás is lehet, de a legmagasabb hőmérséklet 4 fok lesz vasárnap.

 

Utálom a hideget. Aludni is melegben alszom. Egyszerűen így nőttem fel. Igazából mentálisan próbálom felkészíteni magam a meccsre. A kis dolgokban rejlik a hideg ereje, egy kis ütés is jobban fáj. Jobban tetszene, ha nem lenne hideg.

 

Az újonc futó elmondása szerint életében mindössze egyszer játszott hidegben, mikor az LSU futójaként Arkansasba kellett utazniuk. Most a Browns ellen nem lesz egyébként könnyű dolga, ők engedik ugyanis a második legkevesebb yardot futásonként az ellenfél running backjeinek (3,11 yard/carry), ráadásul Fournette-et egy bokasérülés is hátráltatja még, ami miatt egy meccset ki is kellett hagynia és a Chargers ellen is csak limitáltan volt a pályán, ráadásul a mai edzést is kihagyta.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!