Connect with us

Hír

Lynch 2-4 hétre kiesett, Siemiané a kezdő!

Paxton Lynch végre megkaphatta a lehetőséget a Broncos irányítására, de megsérült, és mint kiderült, 2-4 hetet ki kell hagynia. Ez annyit jelent, hogy ismét Trevor Siemiané a kezdő pozíció!

 

 

Lynch borzasztóan játszott, mindössze kilenc sikeres passza volt tizennégy próbálkozásból, ebből 41 yard és egy interception jött össze, amellyel egy csodálatos 38.4-es passer ratinget hozott össze. Ez már önmagában elég lenne arra, hogy elveszítse a kezdő posztot, de még sérülést is szenvedett. A harmadik negyedben, 21-0-s hátránynál ugyanis egy non-kontkant sérülést szenvedett és már akkor le kellett cserélni Siemianre.

 

Az előzetes jelentések szerint nem tudja terhelni a lábát és a bokájával akadnak problémák. A következő összecsapásra így újra Siemian kapja meg a stafétát, bár Lynch szeretne játszani. Egy biztos, akárki is lesz az irányító, a Broncos esélyei nem csökkennek vagy növekednek, mert mindkettő (három) lehetőség elég pocsék opciót kínál. Nagyon úgy néz ki jelenleg a helyzet, hogy a Broncos kénytelen lesz szerződtetni vagy draftolni egy quarterbacket a következő offseason folyamán.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
acsdav2
acsdav2
2017-11-27 14:36

Azért ne mondjátok már, hogy Siemian vagy Osweiler nem bizonyította, hogy jobb lenne, mint Lynch. Tény, hogy nem jók és a vakok között félszemű a király elv érvényesül, de az biztos, hogy Siemiannel a kezdőben több esély lenne, mint Lynch-csel.

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  acsdav2
2017-11-27 14:51

Lynchnek nem volt még ideje/tere hogy bebizonyitsa hogy rosszabb/job. 3 meccset játszott és mindengyiken borzasztó volt, de mindegyikre sérülésből érkezett vissza és kevesebb ideje is volt a kezdő offense-el. Ezzel nem akarom azt modnani h nem rosszabb, mert jelenleg egyértelmű, hogy igen, de hogy alapvetően van-e annyi érzéke a QB léthez mint a másik kettőnek még nem dolt el. Bizonyos szempontokat nézve sokkal rosszabb, de pl erősebb a karja mint Siemiannak és lábon is job. A zsebet ha minimálisan is jobban érzi. Sokkal pontatlanabb és nem is olvas úgy. Na egyszóval jelen pillanatban persze h rosszabbul játszik, de lehet h egy Siemian szint van benn vagy picit több. Azt már most megállapithatjuk h sokkal semmiképp és azt is hogy akárki is irányít az cask rossz lehet :D

sgtGiggsy
Reply to  acsdav2
2017-11-27 21:03

Ennek a szezonnak már sok értelme nincs Broncos szempontból. Ha lenne PO esély, azt mondanám, van értelme Siemian erőltetésének, hisz alapállapotban ő képes a trióból most a legtöbbre. Viszont a PO elszállt, szóval el kell engedni a szezont és próbálgatni a lehetőségeket. Most minek bevetni Siemiant és nyerni esetleg egy-két meccset, amit Lynch-csel elbuknak, miközben hosszú távon csak hátrányuk (rosszabb drafthely) lenne belőle? Ráadásul ha tesztelik Lynchet, akkor azt is megtudják, hogy ha játékban van, akkor is bust, vagy csak beugróként nem megy neki.

acsdav2
acsdav2
Reply to  sgtGiggsy
2017-11-27 23:06

Abszolút egyetértek veled. :) Ha a FO megengedi az edzőknek, hogy nem kell az eredményesség lennie az elsőnek akkor ez a jó döntés.

Attila Sándor
Attila Sándor
Reply to  acsdav2
2017-11-28 09:49

+1
Nem akarom rosszmájúan: de az élet meg is oldotta ezt a dilemmát, ami most sztem a Broncos-nak a legkedvezőbben dőlt el. Hisz’ eddig Siemian tett le a legtöbbet az asztalra, de a döntéshozók ezt is képesek lettek volna elbaltázni.
Egyébként is borzalmas, ami idén Denverben folyik. A szerencséjük is köpött egyet a földre, és elszegődött máshová.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Attila Sándor
2017-11-28 10:26

Mire gondol az alatt, hogy megoldotta a problémát? Ha jól tudom, Lynch bár megsérült, játszani akar a következő meccsen. Szerintem nincs eldöntve, hogy ki kezd.

Attila Sándor
Attila Sándor
Reply to  acsdav2
2017-11-28 10:59

Mivel sztem meg (a cikkben is említett előzetes sérülés-jelentés alapján) borítékolható, hogy Siemian kezd, akármit is szeretne Lynch, az élet megoldotta, hogy nem fog. A jelenlegi formáját látva, ez így jobb is a Broncosnak.

Kopi3.14
Kopi3.14
2017-11-28 22:30

Azt nem lehetne, hogy a Sheriff kezdjen?
Omaha!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x