Connect with us

Hír

Lynch 2-4 hétre kiesett, Siemiané a kezdő!

Paxton Lynch végre megkaphatta a lehetőséget a Broncos irányítására, de megsérült, és mint kiderült, 2-4 hetet ki kell hagynia. Ez annyit jelent, hogy ismét Trevor Siemiané a kezdő pozíció!

 

 

Lynch borzasztóan játszott, mindössze kilenc sikeres passza volt tizennégy próbálkozásból, ebből 41 yard és egy interception jött össze, amellyel egy csodálatos 38.4-es passer ratinget hozott össze. Ez már önmagában elég lenne arra, hogy elveszítse a kezdő posztot, de még sérülést is szenvedett. A harmadik negyedben, 21-0-s hátránynál ugyanis egy non-kontkant sérülést szenvedett és már akkor le kellett cserélni Siemianre.

 

Az előzetes jelentések szerint nem tudja terhelni a lábát és a bokájával akadnak problémák. A következő összecsapásra így újra Siemian kapja meg a stafétát, bár Lynch szeretne játszani. Egy biztos, akárki is lesz az irányító, a Broncos esélyei nem csökkennek vagy növekednek, mert mindkettő (három) lehetőség elég pocsék opciót kínál. Nagyon úgy néz ki jelenleg a helyzet, hogy a Broncos kénytelen lesz szerződtetni vagy draftolni egy quarterbacket a következő offseason folyamán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!