Connect with us

Hír

Crabtree és Talib is eltiltva!

Keményen szankcionálta az NFL Michael Crabtree és Aqib Talib mutatványát csapataik vasárnapi rangadóján. Mint ismert, a két játékos (megint) összeverekedett, és a kiállítás sorsára jutottak, ám a liga úgy gondolta, hogy ez még nem elég büntetés.

 

 

Ritka az, hogy ha valakit kiállítanak egy meccsről, akkor őt még plusz eltiltással sújtják, gondoljunk csak A.J. Greenre, aki szintén verekedés miatt hagyta el idő előtt a pályát amikor Jalen Ramsey-t püfölte. Talib és Crabtree története azonban nem most kezdődött, hiszen tavaly már volt köztük nézeteltérés a pályán, de ez a mostani még durvább volt. Nem is nézték az illetékeset tétlenül, és 2-2 meccsre eltiltották az érintetteket, akik azóta már be is nyújtották a fellebbezésüket.

 

John Runyan a két játékosnak kiadott közleményében az állt, hogy Crabtree két Broncos játékos ellen is szabálytalanul viselkedett, és kiprovokált egy olyan tömegjelenetet, aminek következtében az egyik megállító szándékkal ott lévő játékvezető is megsérült. Talib levelében pedig arról írt, hogy a tavalyi után most is leszakította Crabtree nyakláncát, és a bunyót követően hozzá akarta vágni a sisakját, ami több ártatlan arra járóra is veszéllyel volt.

 

Gabe Jackson, a Raiders guardja szintén a kiállítás sorsára jutott, de ő nem kapott eltiltást.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!